Poređenje najvećih: Ronaldo je bolestan, ali mnogo pristupačniji od Mesija

Napišite nam u komentarima, ko je prema vašem mišljenju bolji fudbaler

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
EFE/FRIEDEMANN VOGEL

Brazilski vezista Artur došao je ovog leta u italijanski Juventusa iz Barse u okviru trampe Miralema Pjanića.

Artur je imao priliku da dve godine igra u istom timu sa Lionelom Mesijem, a sada je dobio šansu da igra sa Kristijanom Ronaldom.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Oni su šampioni pre svega. U tome su i Mesi i Ronaldo identični. Koncentrisani od početka do kraja, uvek. Ako daju tri gola, odmah misle o četvrtom. Nikad ne gube fokus. Impresivno je i istovremeno motivišuće, jer vas time teraju da budete najbolji što možete”, započeo je Artur Melo poređenje dve zvezde za AS.

 “U poređenju sa Mesijem, Ronaldo je pristupačniji. Nikad se ne povlači ako je njegovom saigraču potrebna pomoć i inspiriše strašnom odlučnošću. Trenira kao životinja, ne zna kad je pauza i uvek vas ohrabruje da date maksimum. Ništa ne prepušta slučaju”, ističe Artur.

Brazilca najviše impresionira radna etika Portugalca.

“Ima dana kada se vratimo kući u dva ujutru jer smo igrali kasno, a on tada počinje da trenira. Ko to još radi? Kristijano. Našalio sam se i rekao mu da je bolestan, ali šta da kažete nekome sa toliko Zlatnih lopti. Mentalno je prejak”.

Arturu mnogo znači što govori portugalski, isto kao Ronaldo.

“Uvek je blizu i pomaže, na primer u stvarima koje nisam razumeo. U vezi sa hranom takođe, priča mi čak i šta da jedem. Brine se za druge, uvek pomaže ili doprinosi nekako. Imao sam sreće sa Kristijanom i ostalima u svlačionici, dobri su to ljudi”, rekao je Artur.

Ovako ne smeju da se ponašaju igrači Zvezde: Dva neprihvatljiva poteza fudbalera crveno-belih!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar