Ovako ne smeju da se ponašaju igrači Zvezde: Dva neprihvatljiva poteza fudbalera crveno-belih!

Fudbaler Zvezde ne predstavlja samo sebe, on od trenutka kada zaduži opremu predstavlja armiju navijača kluba sa Marakane, a to mnogi očigledno ne shvataju... 

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
FOTO: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©Beograd, 31.07.2020. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Dres Crvene zvezde nosi veliko breme i odgovornost. Veličine poput Rajka Mitića, Vladice Popovića, Bora Kostić i ostali crveno-beli džentlmeni u kopačkama utabali su put budućim generacijama i pokazali svima kako mora da se ponaša jedan igrač kluba sa Marakane.

Poštovanje prema rivalu, prema zaposlenima u klubu, pristojno i učtivo ponašanje van stadiona – sve su to karakteristike koje bi trebalo da krase pravog igrača Zvezde. Pored fudbalskih, neizostavno je biti veliki i nakon što se utakmica završi. Teren je sasvim druga priča, to donosi posebnu vrstu emocije pa nekada može da se progleda kroz prste kada se dogodi ispad.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ali, ispadi van terena moraju biti sanckionisani. Ponašanje Gelora Kange i Srđana Spiridonovića u periodu iza nas je neprihvatljivo! Gabonac je od ranije bio poznat kao fudbaler preke naravi, međutim, svojim ponašanjem na beogradskom aerodromu je pokazao svoju najgoru stranu ličnosti.

Onako se ponašaju secikese i klošari, ono ne rade fudbaleri Crvene zvezde. Ma, šta da se dogodilo, neophodno je pokazati nivo. Jasno je svima da Kanga dolazi iz druge kulture i da mu mnoge stvarni nisu baš najjasnije, ali za onako bahato ponašanje opravdanja nema.  Mora neko da mu skrene pažnju. Ukoliko je Zvezda pravi klub i ukoliko i dalje neguje postulate koje su podigli Rajko i ostala gospoda, kazniće Kangu za nedolično ponašanje.

Drugi slučaj neodgovornog ponašanja nije baš do kraja istražen i ne možemo sa sigurnošću da tvrdimo da se zaista dogodio. U nedelji iza nas na internetu je počela da kruži fotografija Srđana Spiridonovića iz jedne beogradske kafane. Ako je se ovo dogodilo, onda i Spiridonović mora biti kažnjen, jer ići u lokale prepune ljudi u doba kada Zvezda ima svakodnevnih problema sa koronom je čist bezobrazluk! Pogotovo kada znamo da su svi lokali zatvoreni posle 17 časova.

Foto/FK Crvena zvezda

Dokaz koji govori u prilog tvrdnji da Spiridonović jeste uradio ovaj nepromišljeni potez, su pratioci dotične neimenovane devojke na društvenim mrežama, koji su navodno videli taj “stori” kad ga je okačila i na njemu se zaista navodno nalazio popularni “Spidi”.

Pored Kange i Spiridonovića, i Nikola Krstović je bio nepromišljen u prethodnom periodu. Potez mladog napadača je mnogo benigniji i bizarniji, ali svakako za kritiku. On je na aerodromu Nikola Tesla vrlo lako iz poptune šale mogao da doživi ozbiljnu  povredu zbog poteza koji priliči deci koja nemaju više od 13 godina…

Fudbaler Zvezde ne predstavlja samo sebe, on od trenutka kada zaduži opremu predstavlja armiju navijača kluba sa Marakane, a to mnogi očigledno ne shvataju…

(N.H./B.K.)

Stanković ne računa na trojicu: Borjan nije džabe lider ove ekipe, žao mi je Intera



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (2)

Ostavite komentar