Skandalozna scena: Dok Zvezda grca u problemima u doba korone, njen fudbaler slavi u kafani? (FOTO)

Ovo niko nije očekivao. Neki kažu da fotografija nije nastala sada, drugi kažu da jeste, mi ćemo vama ostaviti da to procenite

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Instastory

U Crvenoj zvezdi se trenutno ne nazire kraj problemima sa povredama, koronavirusom, ali i nekim drugim medicinskim nedaćama.

Znamo već da Aleksandar Katai ima određene probleme sa zdravljem o kojim smo vam već pisali, da je veliki broj prvotimaca već bio zaražen koronavirusom itd…

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Sada je internetom počela da kruži fotografija na kojoj se navodno nalazi fudbaler crveno-belih Srđan Spiridonović koji u jednoj neimenovanoj kafani slavi nešto sa jednom svojom prijateljicom i još nekim društvom.

Iako je fotografija počela da kruži juče, nije sigurno kada je tačno nastala. Jedni kažu da je nastala ovih dana, drugi kažu da je nastala dosta ranije, kad korone nije ni bilo, dok treći tvrde da na njoj uopšte nisu prvotimci Crvene zvezde. Vi sami prosudite. Ovaj momak u sredini definitivno liči na Spiridonovića, a iako su mnogi pomislili da je pored njega Veljko Nikolić, pa su to čak i objavile određene stranice na Instagramu, to nije slučaj.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ?? (@terza_platio)


Naravno, pitanje koje se sada postavlja je – pre koliko je nastala fotografija, pošto u prethodnih nedelju dana kafane ne rade posle 17h, a ova slika je očigledno slikana po noći.

Takođe, još jedan dokaz koji govori u prilog tvrdnji da ovo jeste Spiridonović, su pratioci dotične neimenovane devojke na društvenim mrežama, koji su navodno videli taj “stori” kad ga je okačila i na njemu se zaista navodno nalazio popularni “Spidi”.

Ima i onih koji su sigurni da ovo nije Spiridonović, ili da jeste, ali mnogo ranije, pre nego što je uopšte došao u Zvezdu, pošto je cela njegova desna ruka istetovirana, ali ono što mora da se naglasi je da mu se na slici ne vidi desna, već leva ruka, pošto slikanje “selfija” uvek promeni perspektivu gledanja. Dakle, niko zapravo i dalje nije siguran šta je zapravo na ovoj fotografiji, ali sigurno je da jedan fudbaler ne bi trebalo da se slika po kafanama, pa makar i ne bilo doba korone… Nije to pravi primer za decu koja žele da počnu da se bave ovim sportom.

Videćemo šta će biti koraci Crvene zvezde ukoliko se pokaže da je ovo tačno. Srpska sportska javnost se nada da ipak nije…

Užas u Ljutice Bogdana: Zvezda izgubila 20.000.000 evra, a tu nije kraj mukama!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar