Masakrirao KRALJICU LEPOTE kad ga je otkačila: Policiju bedno slagao, a onda je otkrivena još gora istina

Nije mogao da podnese da ona bude s drugim

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/kimberlymota_

Rafael Fernandes Rodriges (31) optužen je za ubistvo bivše misice Kimberli Mote (22).

Prema prvim izveštajima policije, motiv ubistva bila je ljubomora i posesivnost Rodrigesa koji nije mogao da preboli činjenicu da ga je Kimberli ostavila.

Monstrum zadavio svoju bebu jer je GUBIO u VIDEO-IGRI! Na sudu imao molbu kakvu niko još nije čuo

Rodriges je, prema tvrdnjama prijatelja devojke, inače zvanične “kraljice lepote” brazilske države Roraima, bio neverovatno ljubomoran i kontrolisao je devojci svaki korak kada nije pored njega. Išao je dotle da je unajmljivao detektive da je prate gde god da ide.

Kada ga je Kimberli otkačila, Rodriges ju je napao optužujući da ga je u poslednje vreme varala, a njoj je zapravo samo bilo dosta pritisaka i gušenja s njegove strane. Nakon što su prekinuli, ubica je tri dana kasnije došao do njene kuće i masakrirao ju je.

Kimberli je 2019. pobedila na takmičenju za Mis države Roraima u Brazilu, Foto: Instagram/kimberlymota_

Policiji je prvo rekao da nije u vreme ubistva uopšte bio u gradu, obezbedivši sebi lažni alibi. Kada su policajci pritisli osobe koje su Rodrigesu pružale alibi, ceo plan mu je pao kao kula od karata.

“Rekao sam joj ‘ako nećeš biti moja, nećeš onda biti ničija”, priznao je Rodriges, a onda je otkrio i šta je još nameravao da uradi.

Želeo je da posle ubistva zapali njeno telo da ga niko više ne vidi i ne pronađe, ali ga je u tome osujetila religijski nastrojena majka kojoj se prethodno javio.

“Rekla mi je da ću ionako goreti u paklu ako Kimberli nešto uradim, te sam stao posle ubistva i samo pobegao”, priznao je ubica.

Izašla do parka da vežba, a onda ju je s leđa IZBO manijak: Prolaznik pukao od besa i DOHVATIO ludakaIzvor: Objektiv.rs, Thesun.co.uk

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar