Izašla do parka da vežba, a onda ju je s leđa IZBO manijak: Prolaznik pukao od besa i DOHVATIO ludaka

Dok je shvatila šta joj se dogodilo, krvarila je po nogama

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: SWNS/Metro.co.uk printscreen

Medi Forster (21) iz Bristola imala je puno sreće u ponedeljak uveče kada je krenula sama da džogira po jednom od najvećih parkova.

U želji da iskoristi još koji minut pre svakodnevnog večernjeg karantina u Velikoj Britaniji, Medi je bez drugarica krenula na trčanje, što će se pokazati kao velika greška.

Policajka se ubila kad joj je bivši dečko objavio PRIVATNI snimak: Nije ni slutio da će ga sačekati KARMA

Medi je napadnuta u parku, a čini se da je manijak izgleda znao njenu svakodnevnu rutinu, odnosno biće da ju je primetio pre dotične večeri.

Devojka je u bolnici rekla da ga je krajičkom oka primetila kako sedi na klupi sa kapuljačom na glavi, ali nije mnogo marila za to jer je u parku uvek bilo nekoliko takvih tipova i nikad joj niko nije napravio ništa slično u životu.

U jednom momentu, manijak je ustao s klupe i šrafcigerom ju je napao udarivši je po leđima. Kada je pala na pod izbo ju je po nogama, napravivši joj ozbiljne rane. Pravo niotkuda pred ludakom se pojavio jedan prolaznik s motkom koji ga je tako opaučio po glavi da je “nesrećnik” pao na zemlju i ležao dok nije došla policija.

“Srećo, dođi kod UJAKA”: Namamio sestričinu, pa je silovao – polomio joj svaku kost, a onda je ZAPALIO

Medi se mnogo zahvalila prolazniku koji je pratio bolesnu majku do kuće i video je scenu u parku.

“Tužno je što moram da pošaljem u 21. veku i 2020. godini ovakvu poruku ženama, ali NIKAD ne idite uveče nigde same”, poručila je Medi iz bolnice.

Užas na dečjem rođendanu: Mahnula gostima, poljubila sina, pa otišla u sobu i OBESILA se (FOTO)Izvor: Objektiv.rs, Metro.uk

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar