Monstrum zadavio svoju bebu jer je GUBIO u VIDEO-IGRI! Na sudu imao molbu kakvu niko još nije čuo

Poremećeni um šokirao sve u sudnici

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Herald sun printscreen

Australijanac Džozef Vilijam MekDonald ubio je svog tromesečnog sina jer mu je, kako je rekao policiji “pao mrak na oči” kad je dospeo pred poraz u važnoj video-igri!

MekDonald je u trenucima najnapetijeg dela igre počeo da viče na sinčića koji je plakao i tražio verovatno da jede. Ne samo što je vikao već je bacio džojstik Playstation-a i počeo da udara sina, prenosi Herald sun.

Jednom ga je toliko snažno udario po telu, da je dečak pao s kreveta, poplaveo i preminuo. Australijanac je tek tu video šta je napravio i brzo je pozvao hitnu pomoć.

Kad je policija došla, više nego mirnim tonom saopštio im je da je izgubio kontrolu jer je zavisnik od video-igara i bio je na putu “blamirajućeg” poraza od početnika.

Otac se iznervirao i ODSEKAO glave ćerki i sinu! Policajcima pozlilo kad su čuli ZAŠTO je to uradio

Na sudu je biilo puno bure. Porodica njegove supruge Samante od koje se trenutno i razvodi htela je da preskoči ogradu i da ga prebije, dok je on sve vreme mirno sedeo i čekao na presudu.

Štaviše, pre nego što je dobio reč, monstrum je zamolio svog advokata da pita sud da li u zatvoru gde bi bio smešten ima pravo na video-igre!

Kao olakšavajuću oklonost, advokat ubice naveo je podatak da je pred ubistvo ubrzano tražio idealnog psihijatra za problem sa kontrolom besa, te da je počeo da pije lekove.

Uzalud su bili svi pokušaji advokata, pošto će MekDonald najverovatnije narednih 30 godina provesti iza rešetaka.

Izašao ranije iz zatvora i video da ga devojka VARA: Prvo je ubio nju, pa krenuo NOŽEM na švalera (VIDEO)Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar