Nakon velikog uspeha “Čudesne žene”: Pati Dženkins će biti prva žena koja će režirati “Ratove zvezda”

Film će nositi naziv "Rogue Squadron"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube/The Hollywood Reporter

Pati Dženkins važi za jednu od najuspešnijih režiserki današnjice. Publiku je prvo oduševila filmom “Monster” sa Šarliz Teron, a zatim i sa filmom o “Čudesnoj ženi”. Peti će sada postati prva žena koja će režirati film iz sveta “Ratova zvezda”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Film će nositi naziv “Rogue Squadron” i pratiće grupu borbenih pilota koji pripadaju “Otporu”. Oni su igrali bitnu ulogu u svim filmovima “Rativa zvezda”, a sada ćemo upoznati nove likove i zaviriti u njihov svet. Film bi pred publiku trebalo da stigne u decembru 2023. godine i to će biti prvi sledeći film iz “Ratova zvezda” na velikom platnu, nakon njega bi trebalo da izađe već najavljen film Taike Vaititija.

Peti je rekla da je temu sama izabrala, da ju je uvek zanimao svet pilota iz daleke galaksije. Film želi da posveti svom ocu koji je pilot. Fanovi su veoma srećni ovom odlukom, naročito šro tema filma znači da ćemo se napokon malo odvojiti od porodice Skajvoker.

Ovo će promeniti svet filma: “Čudesna žena 1984” ove godine stiže u bioskope i na striming servise

 

Novi film Pati Dženkins “Čudesna žena 1984” bi pred publiku trebalo da stigne za dve nedelje, a ocene kritike su već odlične, što fanovima “Ratova zvezda” uliva dodatno poverenje.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar