Ovo će promeniti svet filma: “Čudesna žena 1984” ove godine stiže u bioskope i na striming servise

Fanovi su presrećni!

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Tanjug/AP/Clay Enos/Warner Bros Pictures

Fanove DC-jeve najače superheroine je iznenadila vest da će studio ove godine novi film o Čudesnoj ženi prikazati u bioskopima, ali i na striming servisu. Ovakvu premijeru nije imao još ni jedan film ovakvog kalibra i ova odluka bi mogla potpuno da promeni svet filma.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Naime, publika je bila sigurna da će premijera filma (koji je prvobitno trebalo da bude prikazan letos) ponovo biti pomerena, i to za leto sledeće godine – ali su se prevarili. “Čudesna žena 1984” će biti dostupna striming platformi “HBO Max” od 25. decembra. Međutim, internacionalna publika će moći da ga pogleda nešto ranije – film stiže u bioskope 16. decembra.

Jedna od najvećih negativki će biti zvezda filma: Evo protiv koga će se boriti Čudesna žena (VIDEO)

 

Zanimljivo je da je “Vorner Broders” odlučio da gledanje filma na svom novom striming servisu neće naplaćivati, kao što je to radio Dizni. Svi koji već plaćaju pristup striming servisu će moći da ga pogledaju. Podsetimo da je u septembru Dizni na svom striming servisu prikazao film “Mulan”, ali je publika morala dodatno da plati gledanje ovog ostvarenja.

“Došlo je to vreme, odlučili smo da je bitno da na prvo mesto stavimo publiku i želju da ih uveselimo, a sve ostalo je manje bitno. Volimo naš film i volimo naše fanove. Nadamo da će vas naš film uveseliti tokom Božićnih i Novogodišnjih praznika”, napisala je na Tviteru režiserka Peti Dženkins.

Čudesna žena i Crna udovica su u problemu: Evo kako igračke i igrice mogu da spojluju filmove

Čudesna žena će probiti led, a od uspeha filma će zavisiti šta će se desiti sa drugim velikim ostvarenjima poput “Paklenih ulica” ili “Bonda”. Ukoliko ovako veliki film ne uspe da zaradi dovoljno novca dugo nećemo gledati velike blokbastere. Izgleda da će Dizni sačekati sa objavljivanjem “Crne udovice”, pošto već u januaru planiraju prikazivanje serije o”WandaVision”, koja je takođe smeštena u Marvelov filmski univerzum.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar