Luk, ja sam i dalje tvoj otac: Hejden Kristensen se vraća ulozi Darta Vejdera

Ulogu će ponovo odigrati u novoj seriji "Kenobi"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube/Voca Productions

Dizni je noćas održao specijalni panel za svoj “Dan Investitora” i najavio više desetina novih projekata. Fanove “Ratova zvezda” je naročito obradovala vest da će glumac Hejden Kristensen ponovo igrati Darta Vejdera.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Naime, Hejden je Vejdera tj. Anakina Skajvokera igrao u filmovima “Ratovi zvezda 1: Fantomska pretnja”, “Ratovi zvezda 2: Napad klonova”, “Ratovi zvezda 3: Osveta Sitova”. Prvobitno je njegova gluma mnogo kritikovana, ali su fanovi vremenom shvatili da su bili previše grubi prema glumcu. Hejden se prošle godine ponovo priključio svetu “Ratova zvezda”, naime mogli smo da čujemo njegov glas na kraju filma “Uspon Skajvokera”, tada se obraćao Rej.

Za sve je zaslužan “Mandalorian”: Džordž Lukas se na kratko vratio “Ratovima zvezda”

Nova serija “Kenobi” će nam prikazati šta se desilo 10 godina nakon što je Anakin prešao na mračnu stranu. U fokusu ove Dizni plus serije je Obi Van Kenobi, koga ponovo igra Juan Mekgregor.

“Neverovatna je čast ponovo igrati Anakina. Znamo da Kenobi i Anakin nisu više u najboljem odnosu, biće zanimljivo to istražiti. Znam da će režiserka Debora Čo (Radila je na “Mandalorianu”) spremiti nešto fantastično. Presrećan sam što ću ponovo raditi sa Juanom. Dobro je vratiti se u svet “Ratova zvezda”, rekao je Hejden.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Star Wars (@starwars)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar