Za sve je zaslužan “Mandalorian”: Džordž Lukas se na kratko vratio “Ratovima zvezda”

Želeo je da vidi kako će Asoka Tano izgledati prvi put u jednom igranom ostvarenju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube/Leia's Lair: A Star Wars Channel

Legendarni Džordž Lukas je pre više godine definitivno napustio svet “Ratova zvezda”, ali mu se vratio samo zbog nove epizode serije “Mandalorian”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Naime, Lukas je prisustvovao snimanju 13. epizode serije “Mandalorian” koja nosi naziv “The Jedi”. Lukas je želeo da učestvuje u epizodi u kojoj se lik koji su Dejv Feloni i on stvorili prvi put našao u igranoj verziji. Asoka Tano je lik koji je nastao 2008. godine. Reč je o učenici Anakina Skajvokera koja je odigrala važnu ulogu u animiran serijama “Ratovi klonova” i “Rebels”. Za sada smo je viđali samo u animirani projektima. Tokom godina je postala jedan od najkompleksnijih i najvoljenijih likova iz “Ratova zvezda”.

Džedaji se vraćaju u daleku galaksiju: Ove nedelje stiže dugoočekivana epizoda “Mandaloriana”

Zanimljivo je da je novu epizodu serije upravo režirao Dejv Feloni. Glumica Rosario Doson (Asoka) je rekla medijima da je bila izuzetno nervozna pre početka snimanja. Objasnila je da je Lukas bio veoma srećan krajnim produktom.

“Imala sam ogromu tremu. Međutim, bilo je divno što su na setu bili i Džordž Lukas i Dejv Feloni. Osetila sam veliki pritisak, ali je bilo neizmerno zabavno. U jednom trenutku sam shvatila da oni ne posmatraju mene, već Asoku. Bukvalno su pred očima gledali kako njihova mašta postaje stvarnost”, rekla je Rosario Doson za “Vanity Fair”.

“Ratovi zvezda” prvi put u Srbiji: 1977. godine je to za nas bio vestern o visokom majmunu i usisivaču



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar