ZA NAŠE HEROJE

Vlada Srbije uvodi KARTICU koja donosi niz pogodnosti: Evo koji građani će moći da je koriste

Imaoci kartice dobiće prednost pri ostvarivanju prava i dobijanju usluga

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-Stock/Dušan Milenković

Članovi Vlade Srbije su danas usvojili zaključak o uspostavljanju privremenog projekta – Kartica pogodnosti “Za naše heroje” za zaposlene, radno angažovane i volontere u sistemu KOVID-19.

U saopštenju o tome piše da će imaoci te kartice “ostvariti pogodnosti prilikom plaćanja roba i usluga kod privrednih društava, pravnih lica, preduzetnika, ustanova i partnerskih kompanija sa kojima će biti potpisan protokol o saradnji”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Imaoci kartice dobiće i prednost pri ostvarivanju prava i dobijanju usluga u državnim institucijama, javnim preduzećima, lokalnim samoupravama i ustanovama socijalne zaštite.

Kartice će biti personalizovane i moći će da se koriste na celoj teritoriji Srbije, bez obzira na mesto prebivališta korisnika.

Vlada Srbije usvojila NOVE MERE: Ovo je detaljan spisak radnog vremena SVIH objekata

Program podrške “Za naše heroje” realizuje se u saradnji s Privrednom komorom Srbije, uz podršku Programa Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP).

Mere i aktivnosti povezane s karticom pogodnosti “Za naše heroje” biće privremene, zavisno od trajanja pandemije bolesti KOVID-19, izazvane korona virusom.

U Srbiji skoro 8.000 novozaraženih, preminula 61 osoba, na respiratoru čak 288 pacijenata

Vlada Srbije je pozvala sve zainteresovane da se kao partneri uključe u program “Za naše heroje”, kako bi se zdravstvenim radnicima i svima koji su angažovani u sistemu KOVID-19 iskazalo poštovanje i zahvalnost za njihovu svakodnevnu posvećenost očuvanju zdravlja i života građana.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar