“Nisam mogla 2 dana da HODAM”: Tužila kolegu s posla za silovanje zbog PREVELIKOG polnog organa

Neverovatna priča sa nestvarnim obrtom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/janalya

Nesvakidašnji slučaj zabeležen je u indijskom gradu Bopalu, država Mađa Pradeš.

Dvadesetšestogodišnja žiteljka Bopala po imenu Amara tužila je svog kolegu s posla, Ravija, za silovanje iako je prethodno, kako je on istakao, možda i više od njega želela da imaju seksualni odnos.

Silovao SESTRU 2 godine, roditelji ćutali: Otkrila ga komšinica, a onda joj je uradio JEZIVU stvar

Posle dva, tri susreta van firme, Amara i Ravi su se dogovorili da bi mogli da budu “prijatelji s povlasticama”, jer su osećali obostranu fizičku privlačnost, a nisu želeli vezu, prenosi Bhaskar Live.

U krevetu je, pak, već prve večeri došlo do bizarnog preokreta.

Amara je advokatu rekla da je bila silovana jer je posle nekoliko trenutaka od penetracije osetila neverovatnu bol. Advokatu je rekla da je bila spremna za intimni odnos “dole” ali da je njegov polni organ za njeno telo bio preveliki.

Zamolila je Ravija da prestane, ali on nije želeo, budući da se ispostavilo da mu je Amara prva u krevetu. Advokatu je rečeno i da je protiv njene volje doživeo orgazam i to u njoj!

“Nisam mogla dva dana da hodam. Svaka kost me je bolela, nije hteo da prestane”, rekla je Amara pred izlazak na sud.

Pretvarao se da je gej: 3 sata je silovao najbolji drug – vezao joj ruke, a onda joj je OVO uradio “dole”

Ravi je s druge strane svom advokatu ispričao vrlo sličnu priču, ali sa obrnutim ulogama. Rekao mu je da nije bio spreman za odnos i da je rekao Amari da bi trebalo da uspore, ali je ona bila toliko “napaljena” da je skočila na njega i grebala ga po telu tražeći još. Svom advokatu čak je pokazao tragove njenih noktiju na grudima.

Kako će se priča završiti ostaje da čekamo da vidimo, budući da sudija još nije doneo odluku da li se silovanje dogodilo ili ne.

STRIC silovao devojčicu (13) dok nije ZATRUDNELA: Roditelji saznali, pa mu servirali neviđenu osvetu



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (8)

  1. Ko zna koliko puta se desi da muškarac ustanovi da je ženin polni organ preveliki pa prećuti i gusla što bolje može. A ženama stalno nešto nije po meri.

    Odgovori

Ostavite komentar