Pretvarao se da je gej: 3 sata je silovao najbolji drug – vezao joj ruke, a onda joj je OVO uradio “dole”

Nezapamćeni zločin u malom mestu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Twitter/Spokane county jail

Izvesni Džejk R. (22) iz Minesote uhapšen je nakon što je ustanovljeno da je silovao navodnu “najbolju prijateljicu” Emu D. (20) tako što se tri časa iživljavao nad njom.

Džejk je Emu upoznao početkom godine u jednom klubu. Toliko mu se dopala da je pokušao da s njom stupi u vezu. Kad je video da nema šanse, rekao je Emi da se samo šalio jer je navodno homoseksualac i samo hoće da se druži s njom.

Nedeljama silovao devojčicu (11) koja je ostala TRUDNA: Umesto da ga prijavi, donela nezapamćenu odluku

Korak po korak, Džejk se u naredna dva meseca toliko uvukao Emi pod kožu da je postao njen novi najbolji prijatelj. Iako su joj drugarice govorile da ima nešto jako čudno u vezi s njom i da ga se pazi, Ema je bila impresionirana Džejkovim pogledima na svet.

Počeo je da dolazi svako drugo veče kod nje, pa čak i da noći u njenoj sobi. Jednom prilikom kad je popila malo više, iskoristio je to da uradi ono što mu je od početka bio naum.

Skinuo ju je i vezao joj ruke. Ona u pripitom stanju nije bila u mogućnosti da se brani, a Džejk joj je gurnuo i krpu u usta da ne vrišti. Potom joj je prvo skinuo gaćice, a onda ju je obrijao skroz oko genitalija, da bi mu, kako je rekao policiji “zadovoljstvo bilo lepše”.

“Tamo gde sam je slučajno posekao, tu krv sam popio”, rekao je između ostalog “najbolji drug”.

Džejk je na kraju tri sata bez prestanka silovao Emu, a onda je pobegao. Policija je posle nekoliko dana uspela da ga locira čak 120 kilometara daleko od mesta gde se zločin odigrao.

Ispostavilo se da je zbog iste stvari već jednom hapšen dve godine pre ali u drugoj američkoj državi.

Profesorka 2 godine SILOVALA đaka: Povređivao se samo da ga ne bi dirala, a onda ju je OVAKO uništio



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (2)

  1. Dok ne pocnu da se primenjuju smrtne kazne za silovanje, ovakvi slučajevi ce se uvek dešavati.Prvo kastriranje, pa vešanje i to noge gore, a glava dole do ne lipse.

    Odgovori

Ostavite komentar