Izbola se po MEĐUNOŽJU, pa ubila muža: Policiji rekla da je bila SAMOODBRANA, ali je odala velika greška

Nešto se odmah nije poklapalo u priči

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: mirror.co.uk/Pprintscreen/FoleyPD

Linda Dojl (66) iz Alabame uhapšena je u utorak zbog ubistva muža Džejmsa (71) kojeg je, navodno lišila života nakon što ju je monstruozno izbo po međunožju.

Linda je prilikom hapšenja bila u nervnom rastrojstvu i u stanici je rekla da ju je suprug u poslednje vreme verbalno i fizički maltretiralo, te da je sve kulminiralo napadom u utorak.

Pozvao je na prvi sastanak: Posle POLJUPCA je PRETUKAO na ulici, pa joj pištolj uperio u čelo (VIDEO)

“Poludeo je. Napao me je nožem i posle nekoliko udaraca po glavi, izbo mi je predeo oko vagine, pa i sam polni organ. Podivljao je, ubila sam ga u samoodbrani”, rekla je Linda.

Detaljnom analizom u bolnici došlo se do podatka da je žena na međunožju i oko prepona imala čak 66 uboda nožem.

S druge strane, policajci i forenzičari su još na licu mesta konstatovali da se nešto u priči ne poklapa te je Linda danima saslušavana.

Prema nezvaničnim informacijama istražitelja iz Alabame, analizom mesta ubistva, položajem tela ubijenog i što je presudno, ranama po telu, jasno je da je Linda samu sebe izbola kako bi za ubistvo muža optužila njega da ju je prethodno zlostavljao.

Povrh svega, postoje dva svedoka iz komšiluka koji će posvedočiti da je u poslednje vreme Linda bila depresivna i da je govorila da joj je muka od muža koga bi volela da može da se reši. Takođe je govorila i da je pila pilule za smirenje.

Za sada je puštena na slobodu uz kauciju od 100.000 dolara i s nanogicom koju mora da nosi do suđenja. Takođe ne sme da napušta teritoriju Alabame.

Mučio, pa ubio bebu svoje devojke: Zatvorenici saznali za sve i ZAKLALI ga ostavivši BRUTALNU poruku



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar