TRANSFORMACIJA

Maja Marinković promenila lični opis operacijama: Pukla čak 23.200 evra, a OVO je platila PAPRENO

Sve operacije platio joj je otac Taki

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/TV Pink

Učesnica “Zadruge 4” Maja Marinković dala je brdo para da bi postala lepotica. Kako navodi “Hit”, potrošila je čak 23.200 evra na plastične operacije da bi se transformisala.

Starleta je sa samo 24 godine već imala desetak estetskih korekcija.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Maja se tokom leta baš spremala za četvrtu sezonu ,,Zadruge”! Čim je kročila u Belu kuću, svi su prokomentarisali da je neprepoznatljiva!Najviše promena ima na licu, pa je tako smanjila nos za 3.200 evra, a čim se oporavila, otišla je na podizanje i zakošenje uglova oka i obrva, kao i popunjavanje jagodica. Za to je platila čak 3.500 evra. Ovim je dobila ‘mačkasti pogled'”, otkriva izvor blizak Marinkovićevoj.

Koraćeva oplela po Maji Marinković: Nosila je moju SLIKU kod šminkera i PLASTIČARA, opsednuta je mnome!

Tu nije bio kraj njenom ulepšavanju. Kada je raskinula vezu sa Markom Janjuševićem Janjušem utehu je pronašla kod plastičara.

Foto: Printscreen/TV PInk

“Rešila je da promeni oblik i konturu lica operacijom brade od 1.500 evra. Ubrizgala je botoks, istetovirala obrve, a korigovala je i usne, i to već treći put. Najviše novca je dala za fasete za zube – 5.000 evra”, priča sagovornik.

Maja pre plastičnih operacija

Inače, Maja je prve operacije imala još pre nego što je ušla „Zadrugu 2″.

“Još tada je uvećala grudi, prvi put uradila usne i zategla lice. Tada ju je sve to koštalo 10.000 evra. Kad su je pitali odakle joj toliki novac za operacije, govorila je da je sve to platio otac. Kasnije je tvrdila da je sve nove operacije finansirala sama”, otkriva izvor.

Foto: Printscreen/Instagram

Majin tata Radomir Marinković Taki potvrđuje da je uložio pare u ćerkin izgled.

Janjuš uvredio Maju, ona se RASPLAKALA: Ti si LAKA, može da te ima ko hoće! (VIDEO)

“Pre nekoliko godina sam joj platio grudi, usne i tetovaže. To me je koštalo 10.000 evra. Lepota je skupa! Sada sama zarađuje, pa je dala novac za operaciju nosa, porcelanske zube koji su je papreno koštali, ali i sve drugo što je želela da promeni na sebi. Doterala je i liniju, vodila je računa o tome šta jede”, rekao je Taki.



Izvor: Objektiv.rs, Hit

Komentari (1)

  1. Steta sto nije mogla i mozak da operise,ta intervencija joj je najpotrebnija od svoh koje je uradila ! Ni otac nije nista bolji,nazalost !

    Odgovori

Ostavite komentar