Koraćeva oplela po Maji Marinković: Nosila je moju SLIKU kod šminkera i PLASTIČARA, opsednuta je mnome!

"Šila je i haljine kao moje"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/RedTv

Otkako je Maja Marinković pre nekoliko dana ušla u Zadrugu 3, povela se priča o njenom novom fizičkom izgledu kao i brojnim estetskim operacijama koje je imala.

Mnogi komentarišu kako je Maja sve sličnija Ani Korać, a na društvenim mrežama šale na ovaj račun zbijaju se sve više, iz dana u dan. Pored brojnih sličnosti u izgledu, Maja neretko nosi i stvari iste ili slične kao one koje je nosila Koraćeva u proteklim sezonama.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

@neo_m_radio је поделио/ла објаву

Ana Korać večeras je na Red televiziji dala svoj komentar o svemu tome pa otkrila da je Maja zahtevala od šminkera da je našminka isto kao nju, pokazujući njenu fotografiju.

“Okej, kontam da ti se nešto sviđa, ali baš istu stvar, a pritom me pljuje na jednoj strani, na drugoj strani… Ta devojka je opsednuta mnome, ja sam to govorila još u drugoj sezoni, non-stop me gleda, kao psihopata najveća. Ona je šila haljine koje sam ja nosila prošle godine. Poslaću joj ovo jer ovo jedino nije nosila. Svuda me negativno komentariše. Ona želi da bude ja, da se ponaša kao ja i da izgleda kao ja. Bila sam sad kod mog šminkera. I on mi ispričao da ga je taj i taj zvao da našminka jednu devojku jer nije smela ona da ga zove. Kaže ko je u pitanju, kaže Maja Marinković. On kaže našminkaću je, naravno, nije problem, to je moj posao. On je došao tu pred ulazak u Zadrugu. Pokazala je moju sliku, i rekla je: “Ovako, kao lutku da me našminkaš”. I rekla mu je da je bila kod plastičnog hirurga i htela nos kao Anin. Kaže mi: “Ana, bojim se za tebe”, može da me sačeka negde iza ćoška. Postalo je jezivo, bilo mi je smešno, ali sad kad mi je ispričao to, malo se plašim. To su fanovi, ozbiljni. Komentarisala je ona i Davida, da je dobar frajer, da mu vidi s*ks u očima”, ispričala je Ana.



Izvor: Objektiv.rs, RedTv

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar