VAŽNO

Danas zaseda Krizni štab: Evo koje će se TEME naći na stolu

Na dnevnom redu je procena epidemiološke situacije

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs

Sednica Kriznog štaba trebalo bi da se održi u 13 sati, a sazvana je samo dan nakon što su na snagu stupile nove mere Vlade Srbije za borbu protiv koronavirusa.

Jedna od tema koje će se sigurno naći na stolu je eventualni prelazak škola na onlajn nastavu, što je već slučaj u pojedinim opštinama naše zemlje u kojima je epidemiološka situacija alarmantna.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Premijerka Srbije Ana Brnabić rekla je juče da će učenici starijih razreda osnovnih škola, kao i srednjih škola preći na onlajn nastavu i da će vrtići biti zatvoreni ako tako budu savetovali stručnjaci iz Kriznog štaba.

“Jedna od njihovih preporuka je bila da razmislimo o onlajn nastavi za starije razrede, dakle u osnovnim školama od petog do osmog razreda i srednjim školama”, rekla je Brnabić.

“Nije više polovina, već trećina”: Dr Kon konačno ima dobre vesti o Beogradu 

Ako se to bude potvrdilo na sednici Kriznog štaba moći će da se u najkraćem roku pređe na onlajn nastavu jer je za to sve tehnički spremno, rekla je ranije Brnabić.

Evo šta je epidemilog Predrag Kon rekao povodom današnje sednice Kriznog štaba:

Ohrabrujuće reči doktora Kona: Otkrio VAŽNE informacije o vakcini

“Na dnevnom redu je procena epidemiološke situacije, videćemo tačno, ja nisam dobio dnevni red već samo poziv za sastanak. Raspravljaćemo o merama koje su do sada uvedene, ali i onima koje su bile u oblasti predloga, a nisu prihvaćene do sada. Prvenstveno mislim na škole i prelazak na onlajn nastavu, o tome će biti reči sigurno, ali da li će biti doneta odluka, ne mogu da govorim unapred”, istakao je doktor Kon.



Izvor: Mondo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar