MALI MOKRI LUG

Misterija nestanka fitnes trenera: Jovi se gubi trag pre dva meseca, njegova drugarica misli da NIJE ŽIV

Njegov nestanak povezuju sa nestankom drugih navijača u Beogradu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Facebook

Beogradski fitnes trener Jovo Kecman nestao je pre skoro dva meseca u Malom Mokrom Lugu i još od njega nema ni traga, ni glasa. Njegovi prijatelji kažu da sumnjaju da Jovo više nije među živima, kao i da je njegov iznenadni nestanak povezan sa nestancima dva navijača koja su se dogodila u poslednjih nekoliko meseci.

“On nije imao neke konkretne veze sa tim mladićima koji su nestali, niti ih je poznavao, međutim sve se više sumnja da je je njegov nestanak nekako povezan sa tim… Sumnja se i da on možda ipak više nije među živima”, kaže njegova drugarica koja je želela da ostane anonimna.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kako su ranije ispričali Kecmanov otac Mile, ali i njegova devojka, Jovo ne bi nestao tek tako i bez da se javi makar ocu za kog je jako vezan, pa se od prvog dana sumnjalo da je sve povezano sa nekim kriminalnim obračunom. Jovo je kobnog dana i telefon ostavio kod kuće.

Da nesreća porodice Kecman bude još veća, Jovina baka, Ružica (104), inače najstarija sugrađanka opštine Voždovac, preminula je pre nekoliko dana. Kažu, od tuge za unukom…

“Ona je umrla od tuge za unukom, nije to mogla da podnese. Ona je žena bila veoma vitalna i sposobna, sve je mogla da radi. Nije bila bolesna, jednostavno ju je Jovin nestanak dokrajčio”, kaže za drugarica nestalog fitnes trenera.

Podsetimo, Jovo je nestao 24. septembra kada je otišao da se sastane sa prijateljem u Malom Mokrom Lugu. Njegov otac rekao je da je on tada kod sebe ima pozamašnu sumu novca, ali i da sumnja da “se upetljao u nešto što ima veze sa kriminalom”.

“Rekao je da ima PROBLEM koji mora da reši”: Devojka nestalog trenera Jove otkrila nove detalje misterije

Foto: Nestali Srbija

Kako je ranije ispričala njegova devojka, on je nekoliko dana pre nestanka govorio da “ima neki problem”, ali da mora sam da ga reši, međutim niko nije ni slutio da može tek tako da nestane.”

Inače, prema saznanjima porodice, policijska istraga ide u tom smeru da je njegov nestanak povezan sa ostalim nestancima u Beogradu.

Još jedna informacija zbog koje se sumnja da Jovo više nije među živima jeste i činjenica da je mnogo bio vezan sa svog oca, te i da je želeo da ode, našao bi način da se javi svom ocu.

Kako je ranije rekla njegova porodica, njega kriminal nikada nije interesovao, mrzeo je alkohol i narkotike, a neprijatelje nije imao i nikada mu ranije niko nije pretio, a da su oni to znali.

Fitnes trener nestao sa 16.000 evra, pre toga objavio MISTERIOZNU PORUKU: Jovin otac otkrio detalje

Jovo Kecman nestao u Beogradu: Trenirao je POZNATE LIČNOSTI, porodica moli za pomoć (FOTO)

Nestanci navijača

Pre dva i po meseca u Beogradu nestao je Goran Veličković Goksi. Dva dana kasnije, videvši da se ne vraća kući, njegova supruga je prijavila nestanak.

Za Lazarom Vukićevićem (31), traga se od 14. oktobra. On je inače od ranije poznat policiji jer je izvesno vreme proveo u zatvoru jer je pucao na vođu navijača Partizana, Nikolu Vavića, a prema nezvaničnim informacijama bio je blizak navijačima Crvene zvezde.

Izvor: Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar