APEL ZA POMOĆ

Fitnes trener nestao sa 16.000 evra, pre toga objavio MISTERIOZNU PORUKU: Jovin otac otkrio detalje

On kaže da je jako zabrinut zbog svega

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Nestali Srbija

Otac Jova Kecmana (51), fitnes trenera i vlasnika teretane iz Beograda, kome se trag izgubio 24. septembra, kaže da je očajan, jer niko ne zna gde mu je sin.

Porodica Jova Kecmana (51), trenera i vlasnika teretane, koji je 24. septembra nestao bez traga u beogradskom naselju Mali Mokri Lug, sumnja da iza nestanka stoje kriminalci, jer je navodno, u trenutku kada je poslednji put viđen, Jovo kod sebe imao veću sumu novca. Kecmanu, koji je bio poznati instruktor i trenirao mnoge javne ličnosti, trag se izgubio pre skoro mesec dana, a porodica je apel za pomoć uputila i preko sajta “Nestali Srbija”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Moj sin je 24. septembra oko 19 sati izašao iz kuće i rekao mi da sa drugom ide do Malog Mokrog Luga. Poneo je u džepu najmanje 16.000 evra. Ja sam ranije podigao kredit i pozajmio nešto para, kako bih mu dao. Nije mi rekao za šta mu je potrebno toliko para, a ja ga i nisam pitao, jer sam imao poverenje u njega – kaže za Kurir Mile Kecman, Jovov otac.

On kaže da je jako zabrinut zbog svega.

– Sin mi nije pričao da mu neko preti, traži novac ili ga ucenjuje. Samo je jednom pomenuo da ima neki lični problem, a ja sam to povezao sa ljubavnim problemima – priča Mile.

Kako objašnjava, sa Jovovom devojkom i advokatom prijavio je nestanak policiji.

– U prvom momentu sam se zbunio i uspaničio što ga nema, potpuno sam se izgubio. Ispričao sam policiji sve što znam. Niko ne zna gde mi je sin, a ja sam očajan – navodi Mile i nastavlja:

– Mislio sam da možda nestanak ima veze sa nekim devojkama, jer je Jovo uvek bio popularan među ženama, da je možda otišao sa nekom. Međutim, sada sumnjam da se upetljao u nešto i da ovo ima veze sa kriminalcima.

Jovo Kecman nestao u Beogradu: Trenirao je POZNATE LIČNOSTI, porodica moli za pomoć (FOTO)

Zdrav život

Otac dodaje da je Kecman voleo lepo da živi.

– Držao je teretanu, zdravo je živeo, nije se drogirao i prezirao je narkomane, nije pušio, nije pio. Međutim, voleo je luksuzan život i uvek mu je bilo malo novca, smatrao je da ne zarađuje dovoljno – kaže on i napominje da sa Jovovom devojkom otvara teretanu svakog dana, ali da otkako je on nestao, gotovo niko i ne dolazi da trenira.

Dejana Živković trenirala kod Kecmana

Na društvenim mrežama Jovo Kecman je redovno objavljivao snimke i fotografije svojih treninga, a među klipovima su i treninzi manekenke Dejane Živković, koja je svojevremeno bila u vanbračnoj zajednici sa Jovanom Vukotićem, navodnim vođom “škaljarskog klana”. Međutim, njih dvoje više nisu zajedno. Na profilu njegove teretane navedeno je da se bavi akrobatikom, gimnastikom i “military workout-om”.

Pentagram i paganska božanstva

Jovo Kecman je na Fejsbuku pet dana pre nestanka objavio misterioznu poruku, na kojoj je bio nacrtan pentagram u krugu. U poruci se između ostalog pominju paganska božanstva, iluzije, verovanja, čast i dostojanstvo.

Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar