POTRAGA

“Rekao je da ima PROBLEM koji mora da reši”: Devojka nestalog trenera Jove otkrila nove detalje misterije

Kecman, inače vlasnik teretane u Beogradu i profesionalni trener, nestao je 24. septembra

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Nestali Srbija

Beograđanin Jovo Kecman (51) nestao je pre gotovo mesec dana. Policija traga za njim, a njegova porodica, devojka i prijatelji kažu da je za njih njegov nestanak velika misterija. Kako dodaju, veruju da je živ iako skoro 30 dana od njega nema ni traga, ni glasa…

Kecman, inače vlasnik teretane u Beogradu i profesionalni trener, nestao je 24. septembra, a njegova porodica i devojka policiji su nedelju dana kasnije prijavili da se nije vratio kući i da ne znaju gde se nalazi. Policija od tog dana traga za njim, razgovaraju sa njegovim kontaktima, međutim i dalje nema pomaka. Devojka nestalog muškarca kaže za “Blic” da se samo nada da je živ.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Ništa i dalje ne znamo, niko nam nije ništa ni javlja. Verujem da bi već znali da nije živ… U nekom trenutku pomišljam da je živ, u nekom da možda nije, ali pokušavam da ne mislim na tu stranu – kaže njegova devojka za “Blic”.

“Ne postoji nijedan razlog da sam tako ode”

Kako kaže “ne postoji nijedan normalan razlog zbog čega bi Jova želeo da ode“. Ona dodaje da su imali planove za buduće dane i da bi se on sigurno, da je mogao, do sad vratio.

– On je mnogo vezan za svog oca, svaki dan su se čuli i često viđali, ne verujem da bi mogao tek tako da ode a da se njemu ne javi. Da je Jovo hteo da se skloni od svega on bi bar poslao nekoga da javi ocu da je njegov sin dobro – navodi devojka nestalog trenera.

Neprijatelje, koliko porodica zna, Jovo nije imao, nikome novac nije dugovao, a poslovi sa one druge strane zakona nikada ga nisu interesovali.

– Poslednjih nekoliko meseci naše veze stalno smo bili zajedno iako nismo zvanično živeli zajedno. On je jedna fenomenalna osoba koja svima hoće da pomogne, izuzetno je dobar i kulturan i nikada nije imao incidente. Ali poslednje dve nedelje, pre nestanka govorio je da ima problem koji mora da reši – navela je njegova devojka nešto ranije za “Blic”.

“Nisam pri sebi jer ne znam gde je on…”

Jovov otac, Mile Kecman, kratko je prozborio za “Blic”, da ne zna i dalje gde mu je sin, pri čemu je veoma otežano govorio.

– Svaki čas mi suze idu, ja uopšte nisam pri sebi jer ne znam gde je on… – rekao je kratko njegov otac.

Fitnes trener nestao sa 16.000 evra, pre toga objavio MISTERIOZNU PORUKU: Jovin otac otkrio detalje

Jovo Kecman nestao u Beogradu: Trenirao je POZNATE LIČNOSTI, porodica moli za pomoć (FOTO)

Misterija, misterija, misterija… – uporno je ponavljala Jovova devojka.

– Njegovi prijatelji isto kao i ja nemaju ideju šta bi sa njima moglo da se desi. On je voleo život, nikada se ovo ranije nije dešavalo, čudno je jako da je samo tako odjednom nestao – istakla je ranije ona.

Otišao da se nađe s prijateljem i nestao

Inače, kako je njegova devojka ranije ispričala, Jovo je 24. septembra otišao da se navodno nađe sa nekim prijateljem do Malog Mokrog Luga, telefon sa sobom nije poneo, od tada do danas svojoj kući se nije vratio. Mile, njegov otac, ranije je rekao je Jovo u džepu imao 16.000 evra i da je moguće da ga je neko zbog toga oteo.

Ukoliko imate neke informacije o Jovu Kecmanu javite se policiji.

Kecman je nestao u Malom Mokrom Lugu u Glavnoj ulici. Na sebi je u trenutku nestanka imao crnu majicu i braon-sive pantalone.

Izvor: Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar