Rekla sam dečku da sam vodila ljubav s njegovim najboljim prijateljem, a on je uradio nešto NEOPROSTIVO!

Iskrenost ju je skupo koštala

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Alistair Heap / Alamy / Alamy / Profimedia

Da ponekad iskrenost u vezi može da izazove veliki problem, uverila se i devojka iz Engleske koja se našla u ogromnim problemima nakon što je svom dečku priznala da je pre njega, imala seks sa njegovim najboljim drugom.

“Imam 19 godina i u išla sam u školu sa najboljim prijateljem svog sadašnjeg dečka. On je uvek bio “igrač” i znala sam da je imao seks sa brojnim devojkama”, kaže ona na početku svoje priče.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Imala sam samo 17 godina i pala sam na njegove priče. Bila sam dovoljno glupa da pomislim da mu je stalo do mene. Međutim, ubrzo nakon što smo imali seks, on je raskinuo sa mnom, a posle dve nedelje sam čula da je spavao sa drugom devojkom. Uskoro sam sve to zaboravila, škola se završila i naši životi su krenuli u različitim pravcima”, objašnjava tinejdžerka.

“Svog dečka sam upoznala prošle godine na fakultetu. On ima 20 godina, u sjajnoj je fizičkoj formi, u svakom smislu i najdivniji je muškarac. Kada je počeo karantin predložio mi je da se preselim kod njegovih kako bismo bili zajedno. Sve je bilo sjajno, odlično sam se slagala sa njegovim bratom i roditeljima, dok najbolji prijatelj mog dečka nije došao na odsustvo iz vojske”, navodi Britanka i nastavlja:

Foto: Freepik/halayalex

“Da, to je bio čovek s kojim sam imala seks u srednjoj školi. Nisam imala pojma da se njih dvojica poznaju još od detinjstva. Otišli smo na piće sa još nekoliko prijatelja, i on se normalno ponašao i rekao mi je da mu je drago što se ponovo vidimo”.

“Bila sam u šoku, i nikako nisam mogla da prestanem da mislim o tome. Posle nedelju dana sam odlučila da budem iskrena sa mojim dečkom i sve mu ispričam. I tada počinje moj pakao”, rekla je Engleskinja.

Foto: Freepik/cookie_studio

“Dečko nije bio presrećan zbog svega ali mi je rekao da mi neće zamerati na nečemu iz moje prošlosti. Međutim, onda je uradio nešto neoprostivo. Mislila sam da će sve ostati među nama, a on je sve ispričao svojoj porodici. Njegova majka me od tada popreko gleda i jedva progovara sa mnom. Otac i brat se prave kao da ne postojim i ne žele da komuniciraju sa mnom”, očajna je devojka.

Foto: Freepik/lookstudio

“Blizu sam odluke da raskinem sa njim i vratim se kući. Volim ga i to će mi slomiti srce, ali ne mogu više da izdržim da me članovi njegove porodice gledaju i tretiraju kao da sam neka prostitutka”, zaključila je ona.



Izvor: Objektiv.rs, The Sun

Komentari (3)

  1. Kao prvo nije fer od njega pa i od njegovih ukućana nije ona kriva za takvu sudbinu što je davno bilo on da nju voli tako nesto nebih rekao ukućanima a ona neka napustii tu kuću i vrati se svojima ima momaka boljih od njega koji cjene iskrenost kod cura ( on je mamino i tatino deriste, sigurno je ispričao i sexs sa njom kako radi fuj govno je),

    Odgovori
  2. Oh oh oh dirljivo ma ganutljivo. Ja bih da sam na njegovom mestu rekao da ima ponovo šekš sa mojim prijateljem ali ću ovog puta JA da snimam kamerom da se video nađe za arhivu da bude zabeleženo. Ja nemam takvih problema. Amateri.

    Odgovori

Ostavite komentar