Čudesna žena i Crna udovica su u problemu: Evo kako igračke i igrice mogu da spojluju filmove

Problem je nastao kada su igrice i igračke puštene u prodaju, a premijere otkazane

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Profimedia/LANDMARK MEDIA / Alamy / Alamy

Nije retkost da igračke i igrice koje prate premijeru nekog novog filma otkriju kako se film završava i unište celo iskustvo gledanja filma. Ovakav postupak proizvođača uvek razbesni fanove, i nažalost sve se češće dešava. Međutim filmovi “Crna udovica” i “Čudesna žena”, dva najveća akciona ostvarenja ove godine, su u ozbiljnom problemu. Premijere filmova su pomerene do daljnjeg, ali je deo igračaka i igrica već pušteno u prodaju, i neke spojluju bitne elemente filmova.

Foto/PrintScreen/Youtube
Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ovo nije prvi put da se tako nešto dešava. Jedan od prvih ovakvih problema je nastao 1990. godine kada je objavljen film “Dik Trejsi”. Nekoliko nedelja pre premijere su puštene u prodaju igračke iz filma, jedna od njih je prikazivala glavnog misterioznog negativca, ali je glava mogla da se okreće, a sa druge strane je bio lik Madone. Tako je proizvođač igračaka svima otkrio da je lik koji Madona igra glavni negativac filma, nekoliko nedelja pre premijere.

Dejvid Harbor iz serije “Stranger Things” za Objektiv: Kusturičino “Podzemlje” je genijalno

Ovome ne odolevaju ni Marvelovi filmovi, pre izlaska filma “Kapetan Amerika: Građanski rat” u prodaju je puštena serija igračaka, a jedna je otkrila da će Antman postati “Giant-Man”, što je bila velika tajna. Lego set iz filma “Iron Man 2” je otkrio da Mandarin nije pravi negativac filma. Film “Priča o igračkama 3” ima jedan od najemotivnijih krajeva, gde sve do poslednjeg trenutka mislimo da će naši omiljeni junaci biti spaljeni. To jest mislili su svi koji nisu videli Lego set koji prikazuje kako izgleda njihovo spasavanje.

Međutim, sve ove igračke su izašle u prodaju malo pre premijere. Sada se zbog pandemije javlja novi problem, zato što su igračke i igrice puštene u prodaju, a filmovi neće skoro doživeti premijeru. Od ovoga najviše pate dve superheroine Čudesna žena i Crna udovica, radnje njihovih filmova se drže u strogoj tajnosti, ali neki elementi su već otkriveni zbog pomeranja premijere.

Kada je reč o “Crnoj udovici”, još u martu, kada je film trebalo premijerno da se prikaže, ceo početak filma prikazan je u vidu popularne Marvelove igrice za mobilne telefone “Future fight”. Naime u igrici vidimo kako film počinje i prvih 4 akcionih scena, što nam može pomoći da bolje shvatimo raspored događaja u filmu. Otkriveno je da je scena za koju su svi, gledajući trejler, mislili da je na kraju filma, ustvari na samom početku. Otkriva nam i kakvu ulogu u filmu igra Crveni čuvar, koga igra Dejvid Harbor, što do sada nismo znali. Takođe, serija akcionih figura je otkrila i identitet lika koji igra oskarovka Rejčej Vajs, reč je o čuvenom liku iz stripova, a po njenoj istoriji iz stripova možemo zaključiti kakva će njena uloga u celoj priči biti.

“Čudesna žena 84” ima još više problema. Proizvođači igračaka su otkrili ko će biti glavni negativac filma, kako će dobiti svoje moći. Čak su otkrili i kako će lik izgledati, što su kinematografi imali želju da ne prikažu ni u jednom trejleru ili reklami. Takođe, setovi igračaka su otkrili kako se tačno vraća Stiv Trevor, koga igra Kris Pajn, što je jedna od najvećih tajni filma. Takođe, objavljen je i roman koji prati film koji detaljno objašnjava najbitniji element filma, kao i značaj lika koji igra Pedro Paskal.

Foto/PrintScreen/Youtube

Postavlja se pitanje: da li će posle svih ovih spojlera i onih koji će sigurno uslediti do premijere ovi filmovi uspeti da iznenade publiku?

N.T.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar