SNALAZE SE

Pevačice našle način da ZARADE i kad nema nastupa: Prave nakit, reklamiraju, snimaju ČESTITKE…

Kriza probudila kreativnost u njima

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Naše pevačice ove godine su retko nastupale, a samim tim je i zarada bila manja, pa su počele da rade neke poslove sa strane.

NOVI POSLOVI: Estrada ne može da peva, pa žive od rijalitija, reklama na Instagramu, izdavanja…

One su pokazale da znaju da rade još toga osim da pevaju, a njihova kreativnost donosi im dosta prihoda.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs
foto:E-stock

Tako je nedavno procurila vest da je Teodora Džehverović počela da snima personalizovane video čestitke za posebne događaje svojih fanova. A ukoliko želite da vam baš Džehverovićeva čestita neki poseban datum u vašem životu, za to ćete morati da izdvojite 500 evra.

foto:E-stock

Pevačica Marina Visković sopstveni biznis pokrenula je još pre nego što je počela pandemija koronavirusa. Naime, ona je počela da dizajnira garderobu. Posao joj prilično dobro ide, a kako piše Pink.rs, priča se da se cene odevnih komada njenog brenda kreću od nekoliko stotina do nekoliko hiljada evra.

Estrada na popustu: Pevači spustili CENE NASTUPA, evo za koliko sada rade

Foto: Instagram/Printscreen/majamarijanaofficial

I Maja Marijana je tokom ove krize pronašla kreativan način da zaradi novac. Kako je ispričala u jednoj emisiji, ona je počela da pravi nakit, a na ideju je došla jer su joj trebale minđuše kakve nije mogla da nađe ni u jednoj radnji. Napravila ih je sama i dobila sve pohvale za svoj rad.

foto: E-stock/Momir Čubrilović

Pevačica Ana Kokić je postala fitnes trener. Ona treninge drži na Dedinju, a ukoliko želite da vam upravo ona bude trener, moraćete da izdvojite pozamašnu svotu novca. Prema pisanju portala Pink.rs, Ana u ponudi ima tri paketa, a najskuplji je 20.000 dinara. Naravno, ukoliko želite personalni trening, moraćete da doplatite.

Tuče, suđenja, pljuvanje, dugovi: Ovo su NAJŽEŠĆE SVAĐE na estradi zbog kojih su prekinuta prijateljstva

Foto: E-Stock

Nikada ne biste rekli da se OVE poznate dame privatno druže: Njihova PRIJATELJSTVA traju godinama (FOTO)

 

Članice grupe Hurricane i Milica Todorović potpisale su ugovore sa dve razlčite kladionice i postale njihova zaštitna lica. Tako se njihovi likovi smeše sa brojnih bilborda, one snimaju i reklame za firme koje zastupaju i reklamiraju ih na društvenim mrežama. Iako cifra koju za to dobijaju nije poznata, priča se da su zaradile nekoliko hiljada evra, piše Pink.rs.

B.K.



Izvor: Objektiv.rs, Pink.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar