OTKRIVAMO

NOVI POSLOVI: Estrada ne može da peva, pa žive od rijalitija, reklama na Instagramu, izdavanja…

Pevači našli nove izvore prihoda tokom pandemije

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Instagram

Domaće estradne zvezde već skoro pola godine gotovo da uopšte ne nastupaju zbog pandemije koronavirusa što je im je ozbiljno poljuljalo kućne budžete. Zbog ovakve situacije pojedini pevači rešili su da privremeno nađu nove izvore zarade, a među njima su i neka od najvećih muzićkih imena na ovim prostorima.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Folk zvezda Seka Aleksić već mesecima skoro uopšte ne napušta svoj dom u Staroj Pazovi, ali to je ne sprečava da zarađuje novac. Aleksićeva svakodnevno reklamira razne brendove na svom Instagram profilu od čega zarađuje zavidnu sumu novca na mesečnom nivou, te lepo živi i bez nastupa.

Njena koleginica Nataša Bekvalac dosetila se kako da popravi finansijsku situaciju u kojoj se našla zbog pandemije korone. Ona je počela da izdaje velelepnu vilu u Čeneju za koju, kako smo saznali, treba izdvojiti 600 evra za jedan radni dan, a vikendom izdavanje košta po danu 800 evra.

Pop pevačica Goca Tržan sama je priznala da je u finansijskim problemima, jer ne nastupa, pa reklamira proizvode putem društvenih mreža, a uz to pristala je da za televiziju “K1” snimi sopstveni rijaliti program.

foto:ScreenShot/Instagram

Folk pevačica Goga Sekulić pokrenula je privatni biznis.

“Ambiciozna sam, tako da se od mene očekivalo da ću raditi i pored muzike. Pokrenula sam platformu za vozače. Biće tu još mnogo iznenađenja što se tiče posla, to je biznis 21.veka”, rekla je pevačica nedavno za “Alo!”.

Foto: Screenshot/Instagram

Pevačica Ivana Šašić uzgaja povrće i stoku u Šapcu. Ona sve to prodaje i od toga trenutno živi.

“Verujte da mi ništa nije teško. Radim sa elanom. Odlično nam ide prodaja, jer vodimo računa o životinjama na pravi način. Ovo je biznis i od ovoga se živi u teškim vremenima. Pevala sam državnicima, kriminalcima, raznim slojevima društva i uopšte se ne stidim što sam okačila mikrofon o klin i počela drugi biznis. Lako ću ja da se latim mikrofona, ali teško je vreme došlo, ko zna kada će estrada početi da nastupa. Ovo je sigurno parče hleba”, rekla je Šašićeva za “Kurir”.

D.P.

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar