OPARIĆE SE

Otkrivena Bogdanova plata u Baksima: Velika razlika u odnosu na Kingse, ovo su svi detalji masnog ugovora

Srpski košarkaški as će igrati sa jednim od najboljih košarkaša današnjice Janisom Adetokumbom, ali to nije sve...

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Tanjug/Mike Ehrmann/Pool Photo via AP

Bogdan Bogdanović je postao novi košarkaš Milvoki Baksa, pošto je trejdovan iz redova Sakramento Kingsa. Narednu sezonu, a verovatno i dve posle toga, Srbin će braniti boje tima koji se bori za sam vrh, a ne grca u problemima poput Sakramenta.

Jasno nam je od samog starta bilo da će popularni Bogi zarađivati više novca nego u prethodnom klubu, u kom je inkasirao nešto više od 8.000.000 dolara pre i nešto manje od toga posle pandemije koronavirusa.

Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Instagram – Objektiv.rs

Sada će imati skoro duplo više, bar prema navodima poznatog američkog košarkaškog novinara Bobija Marksa, Srbin će započeti svoju karijeru u Baksima sa cifrom od skoro 15.000.000 dolara.

Inače, ne očekuje se da tim iz Milvokija pređe 138.928.000 dolara koliko su prošle godine imali na raspolaganju. Bogdan je za sada u NBA karijeri inkasirao 26.466.913 dolara, tako da će uskoro preći cifru od velikih 40.000.000. Takođe, moguće je da Bogdan uz neke dodatne bonuse dobije još 4.000.000 dolara u prvoj sezoni.

Srbin je po meču postizao nešto više od 15 poena. Uz to, ostvarivao je i po 3,4 skoka i asistencije za 29 minuta po utakmici.

Od hvatanja za gušu do tandema s Janisom: Razvojni put Bogdana Bogdanovića je priča za film! (VIDEO+FOTO)

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar