Zbogom reprezentaciji? Italijani šokirali Srbiju: Inter nije zabranio Kolarovu da igra za Srbiju!

Dosta se govori prethodnih dana o tome zbog čega Aleksandar Kolarov nije igrao protiv Škotske

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: fss.rs

U javnost je isplivala informacija da je kapiten Srbije propustio meč sa Škotskom zbog ultimatuma Intera, odnosno da je klub stavio veto na njegov nastup.

Danas iz Italije stižu drugačije informacije.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Srpski reprezentativac se vratio u Italiju nakon što je učinio sve da igra za Srbiju u finalu plej-ofa protiv Škotske. Kolarov je pokušao do kraja, nije bilo zabrane od strane Intera, kao štro to pišu u Srbiji poslednjih sati. Ovih dana treniraće odvojeno da bi se oporavio od problema sa mišićem koji ga je primorao da propusti poslednji prvenstveni meč sa Atalantom”, piše Skaj.

Nakon toga su se pojavili natpisi i da je Kolarov ljut zbog plasiranja informacija i da je navodno poručio da je završio sa igrama za reprezentaciju Srbije.

Kolarovu su saigrači žestoko zamerili zbog neočekivanog postupka, a kapiten se na kraju navodno uvredio jer je čuo da se vodi polemika o njegovom postupku.

“Kolarov je u jednom momentu primetio da ga ostali ogovaraju, da komentarišu njegov postupak, ali da njemu lično niko ništa ne govori. Nakon toga se ponašao kao da bi on trebalo da je uvređen. Posle ovoga što je uradio za njega više nema mesta u reprezentaciji. Čak i da ga pozove selektor koji bude zamenio Ljubišu Tumbakovića, ostali igrači neće želeti više da im Kolarov bude kapiten. I to je sasvim očekivano”, dodao je izvor Informera.

Podsetimo, Aleksandar Kolarov je napustio nacionalni tim Srbije nakon poraza od Škotske pošto mu je Inter zabranio da igra protiv Mađarske.

Nakon neuspešnog finala baraža za plasman na EURO, Kolarov je otišao iz reprezentacije – odnosno nije sa njom otputovao u Mađarsku.

TRAGEDIJA! Srbija je 13. reprezentacija po vrednosti fudbalera, najskuplja koja će EURO gledati kod kuće!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar