Više se ne NADOGRAĐUJE samo kosa: Novi trend za muškarce je presađivanje BRADE! (VIDEO)

Poslednjih godina, sve više muškaraca se odlučuje na ovaj zahvat

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/halayalex

Na pomen estetske hirurgije, mahom su prve asocijacije silikonske lepotice, a ne muškarci.

Uostalom, većini nisu potrebne operacije, a mnogi su lepi i sa krivim nosem, zar ne?

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Veoma često se smatra da je našim “jačim” polovinama daleko lakše u životu, te da u im jedine obaveze da se ošišaju. obriju i malo vežbaju, ali, svet estetske medicine se ne slaže.

Naprotiv. Poslednjih godina, sve više muškaraca se odlučuje za kozmetičke zahvate, a poslednji, postao je pravi bum u svetu. U pitanju je, verovali ili ne, transplatacija brade.

Lepa i gusta brada i brkovi, oličenje su muškosti za mnoge muškarce, ali, nije ih sve priroda obdarila onim što žele.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ❣A R T S H O W Y❣ (@artshowy)

Tada u pomoć stiže estetska hirurgija, a nadogradnja brkova i brade je relativno nova procedura, kojom se, po rečima stručnjaka, efikasno nadoknađuju dlake na obrazima, zulufima, brkovima i oko usana, takozvana kozija bradica.

Ovom procedurom se može povećati gustina brade, popuniti praznine ili pokriti ožiljci. Nedostatak dlaka na regiji brade može da bude zbog genetike, prethodnih kozmetičkih procedura (facelift), operacija, opekotina, rascepa nepca ili drugih uzroka. Neki pacijenti samo žele da odredjene praznine u bradi popune, a drugi jednostavno da dodaju još dlaka jer su nezadovoljni gustinom svoje brade.

Vlasi se uzimaju sa potiljka, ili druge regije na telu sa dlakama, a cela procedura traje nekoliko sati i izvodi se u lokalnoj anesteziji.

Transplantirana dlaka raste odmah po implantiranju, pa zatim opada oko dve nedelje nakon intervencije. Ponovo počinje sa rastom dva do tri meseca nakon toga, ali se konačan rezultat čeka šest do devet meseci dok sva dlaka ne poraste. Jednom transplanirana dlaka daje trajan rezultat, navodi se na portalu Healthline.

Foto: Freepik/wayhomestudio

Iako sve ovo zvuči bajno, te su mnogi od vas pomislili “Sjajno, idem da odradim to”, možda ćete se ipak zamisliti kad čujete cenu.

Naime, obzirom da je u pitanju nova kozmetička procedura, cena se kreće i do 15 hiljada dolara. Iako je najčešći raspon od 3.000 do 7.000 dolara, u zavisnosti koliko vlasi se presađuje.

Lepo i može da bude isplativo, ako vam je želja da budete seksi bradonja, ali, ruku na srce, zaista izuzetno skupo.

Preuzimanje teksta ili delova teksta dozvoljeno isključivo uz navođenje izvora i linka ka stranici Objektiv.rs



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar