OTVORIO DUŠU

Taki o vezi Maje i Janjuša: Ni ona nije bila cvećka, TUKLI su se, ako se POMIRE, daleko im lepa kuća

Komentarisao sve njihove skandale

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto:ScreenShot/Youtube

Otac zadrugarke Maje Marinković, Radomir Marinković Taki, gostovao je u emisiji Premijra – Vikend specijal i pričao o odnosu svoje ćerke i Marka Janjuševića Janjuša. On se posebno osvrnuo na haos koji se između njih dvoje desio u Zadruzi.

Taki i dalje KIPTI od besa: On je meni pretio SMRĆU! Evo koje korake je preduzeo u vezi sa Janjušem

“Bila je burna noć, svašta se desilo, vidim da su spustili loptu. Ja svojoj ćerki nisam hteo da pružim ruku, to nikada ne bih podržao, taj gospodin bi trebalo da se vrati svojoj ćerki i ženi. Ona je tako htela, on je njom manipulisao. To se tako radi, odvajao je od porodice i prijatelja”, rekao je Taki na samom početku.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Sve je počelo od čuvenog Prcka. Dobila je medu na poklon, sve je bilo okej, pokušao je da spusti loptu, ali kad je čuo pitanje oko Mensura i Anđela odmah je promenio ploču. Verujem da emocije postoje, ona je bila zaljubljena u njega, ona mi je čvrsto obećala da me neće razočarati, ali nikad ne reci nikad. Ona mi je priznala da nije smela da uđe jer je bila sva plava. Ni Maja nije cvećka, oni su se tukli”, bio je iskren Marinković.

Evo odakle Maji novac za zahvate: Ma kakva prostitucija, njoj sve KOMPENZUJU PLASTIČNIM operacijama!

“Maja je iznajmila stan na kilometar od mog, pored Dragane Mitar. Ja sve što hoću ja saznam, ona ima 24 godine, ona hoće da ima svoj život, zato je iznajmila stan. Nije mi bilo svejedno, ja sam je sam nahranio od 15 meseci i nije mi svejedno. U korektnim odnosima sam sa njenom mamom i ona je potresena zbog Janjuševih izjava koje sam poslao advokatu. Ona je njena majka i nije za tu vezu. On je imao gde, kao što je rekla Mitar, Maja je kupovala, finansirala. Nedostaje ozbiljna svota novca. I novac od Instagrama i televizije Pink. Bila je velika ljubav, mislim da je promenila ploču. Voleo bih da uđe neki lep momak, on i dalje voli Maju, ljubomoran je, sinoć je bacio sve kad su pomenuli Anđela i gospodina Mensura”, nastavio je priču Taki.

Taki komentarisao navode da je Janjuš PRETUKAO Maju: Od STRAHA nije smela da dođe kući…

“Video sam i par slika sa Anđelom na splavu, mogao sam to da pustim, nikada to ne bih zloupotrebio, to su slike kao sa fanovima. Anđelo je kulturan i fin momak, ne bih imao ništa protiv. Može sve, osim Janjuša, neka dođe i vanzemaljac, samo ne Janjuš”, naveo je on dalje u emisiji.

Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš, Foto: Printscreen/Instagram

“Ona je moje dete, jedinica, povredila bi me, bile bi sankcije. I slanje garderobe i rođendana… Ne želim da razmišljam na tu temu. Svako voli da bude lep, htela je da ima manji nosić, veće poprsje, tek će to da se slegne, Maja se operisala tek pre mesec dana. Meni ne smetaju njeni estetski zahvati, ja sam rekao to je to, nema više pipanja. Ona je punoletna, može da radi sa svojim telom šta hoće. Ispalo je da Maja sponzoriše momke, demantujem da je bila u Makedoniji. Kad sam hteo da ga pitam nešto, on je pobegao u “Zadrugu” i bolje što je otišao. Nisam osvetoljubiv čovek, ništa ne bih radio, nek ide svom detetu i svojoj porodici. Znao sam da je Maja zvala njegovu ženu, ona je htela da tad raščisti sa njim”, ispričao je Taki u Premijera – Vikend specijal.

“Ako se pomire, daleko im lepa kuća od mene. Ako želi da bude sa tim nasilnikom, videli smo šta je bilo, šta je hteo da uradi sinoć, van pameti”, zaključio je Majin otac u pomenutoj emisiji.

B.K.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar