VREMENSKA PROGNOZA

Meteorolozi PONOVO iznenadili: Srbiju sutra očekuje pretežno vedro VREME

Sutra sunčano i malo toplije, osim u Timočkoj krajini

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay

U Srbiji će sutra ujutro po kotlinama, recnim dolinama i u nizim predelima ponegde magla, u Timockoj Krajini oblačno, a u ostalim krajevima pretežno vedro.

U toku dana pretežno suncano i malo toplije, osim u Timočkoj Krajini, gde ce se oblačnost zadržati veci deo dana, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Posle podne i uveče na severozapadu Srbije naoblačenje s kišom, koje ce se u toku noći širiti ka centralnim predelima. Vetar slab i umeren, juzni i jugoistocni, posle podne i uvece u Vojvodini i zapadnoj Srbiji u skretanju na severozapadni.

RHMZ objavio prognozu za naredne dane: Vreme promenljivo, pogledajte šta nas čeka 

Najniža temperatura od -1 do 7 C, a najvisa od 13 do 19 C, samo u Timočkoj Krajini hladnije sa maksimalnom temperaturom do 10 C.

U Beogradu ujutro u pojedinim delovima grada kratkotrajna magla ili niska oblačnost. U toku dana pretežno suncano i toplije.

Vetar slab i umeren, jugoistocni. Najniza temperatura od 4 do 7 C, a najvisa oko 18 C. U toku noci postepeno naoblacenje.

Izgledi vremena do 23. novembra:

U utorak oblacno s kisom i hladnije. Na visim planinama kratkotrajan sneg. U sredu i cetvrtak padavine se povremeno ocekuju samo jos na istoku i jugu Srbije, a zatim do kraja perioda u svim krajevima umereno oblacno, uglavnom suvo i prosecno hladno za drugu polovinu novembra.



Izvor: Tanjug

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar