Mina Vrbaški u STRAHU: Priznala da je pri raskidu s Mensurom reagovala i POLICIJA! (VIDEO)

Neće praviti slične greške i sa Carem

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/ Youtube/ Zadrugaofficial

Mina Vrbaški govorila je sinoć o burnoj svađi sa Filipom Carem, pa se dotakla i veze i raskida sa Mesurom Ajdarpašićem po izlasku iz rijalitija. Ona je između ostalog rekla i da je policija morala da reaguje pri njihovom raskidu, te da je u strahu, čime je sve iznenadila.

“Ja da radim kao i prošle godine, opet bi bilo katastrofalno, ja smatram da neke stvari nisu dopustive i ne želim da mi se neke stvari ne ponavljaju, najlakše je da skoče na mene, a onda muškarci dolaze da mi se izvinjavaju. Ta poslednja kap koja mi je prelila čašu je Filip, ja sam mu to rekla, gde je on poludeo. Meni je muka od mušakaraca, i pun mi je, da ne kažem šta, muškaraca koji me vređaju. Od danas su za mene svi isti. Ja mislim da sam totalno ispravna po svim postupcima, moja emocija je takva i ne želim sebi da dozvoljavam da se sa nekim raspravljam”, rekla je Mina.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Ti si negde pričala da je sve to i do Mensura?”, upitao je novinar.

“I policija je upetljana u sve to, posle svega ja sam se spakovala i vratila kući, imam strah, možda to čudno zvuči kada je to kažem, ali imam strah da se neke stvari ne dešavaju. I možda razmišljam koji korak unapred, a ne da idem samo emocijama i emocijama…” objasnila je Vrbaški.

“Koje su se to stvari dešavale sa Mensurom, to što si spomenula policiju”, upitao je Nemanja.

“Ne želim da ispričam, ako se moja mama, ako bude u kontaktu sa njom, ako će ona izneti, ja sam nju prva zvala, ne želim da potežem tu temu, ne znam ni što sam to rekla. Ta osoba me ne zanima, neka radi šta hoće. Taj rat koji se na kraju desio, to se započelo napolju i to je to”, rekla je Mina.

“Ti se plašiš negde, ti me ispravi ako grešim, da to što se dešavalo sa Mensurom, ne ponovi ovde sa Filipom”, upitao je Nemanja.

“Ma generalno, stvari koje su se dešavale, tačno se znalo, kada krene na mene, kakvu ja imam reakciju, e ove godine sebi ne dozvoljavam, jer ljudi znaju da ja na kraju završim na krovu. Ja znam koliko je meni stalo, ali jednostavno ne može sad da bude sve i odmah”, objasnila je zadrugarka.

Kako je sve ovo izgledalo pogledajte u sledećem video prilogu:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar