Dino Merlin otkrio sa kakvim se zdravstvenim problemima susreo: Rekao sam momcima, ako se ONESVESTIM…

Loše stanje nije ga sprečilo da izađe na scenu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto:Printscreen/Youtube/DinoMerlin

Pevač Dino Merlin oduševio je publiku poslednjim singlom koji nosi naziv “Mi”.

Iako se nije mnogo opterećivao uspehom pesme, Merlin kaže da je sada naučio šta znači reč “trending”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Moram da idem u korak sa vremenom, pa sam eto sada naučio i tu novu reč trending”, rekao je Merlin kroz smeh te objasnio koja je tajna njegovog uspeha:

“Od početka sam krčio sebi put, to su bila teška vremena na početku moje karijere, ali sam uspeo da idem za tom nekog svojom kartom. Kako je vreme prolazilo, dobijao sam sve više šansi i postajao nezavistan. Sada sam želeo da publici priredim nešto što zaslužuju, morate biti u vremenu koje živite i koristiti ga. Ja sam onaj koji voli da izbalansira u životu, zato i ulažem veliki novac u dobre producente. Na početku karijere nisam imao novac i produkcija je bila siromašnija, ali sam bio odlučan i želeo da se borim i ulažem u sebe.”

Foto: Printscreen/Youtube/DinoMerlin

Merlin je objasnio da je u životu najviše ponosan na svoju porodicu, ali i da nikada nije težio da se dopadne svima.

“Jako sam ponosan na svoju decu i porodicu, iskreno oni su se sami odškolovali. Uvek sam se trudio da budem solidaran sa ljudima, nikad nisam hteo da zamaram ljude sa svojim unutrašnjim potrebama. Neki pričaju ovako ili onako, ali ja sam uvek hteo da se dopadne mnogima, ali ne svima. Jer, ako želite svima da se dopadnete onda ćete otići u skroz drugi kontrast, nećete se skoro nikome dopasti.”

Govoreći o novim koncertima, Dino je otkrio da je pred poslednji nastup u Kragujevcu imao zdravstvenih problema, ali da je ipak odlučio da izađe na scenu.

Dino Merlin je samo JEDNOM snimio pesmu koju nije sam napisao: Taj tekst uradila mu je OVA pevačica!

“Imao sam vrtoglavice i bio sam pod terapijama. Savetovali su mi da ne nastupam te večeri, a ja se sećam da sam rekao momcima iz benda: “Ako se onesvestim vi me samo podignite i objasnite da nisam dobro”. Hvala bogu to se nije desilo, i prošli su ti problemi, ali eto to su neke nove situacije na koje u ovim godinama mogu da se naviknem”, rekao je Dino te otkrio kakva je trenutno situacija u Bosni što se tiče pandemije:

“I ovde je problematično, kao u celom svetu. Moram poštovati mere i čekati bolje vreme, treba da izdržimo i čuvamo se, ali i da budemo u svemu ovome zajedno”, rekao je Dino u emisiji “Kec na jedanaest”.



Izvor: Objektiv.rs, Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar