Put do bogatijeg ljubavnog života: Ovo morate da radite ako želite VIŠE AKCIJE u krevetu

Intimni odnosi su bitni za vezu, ali neke stvari morate promeniti ako želite da sve bude "med i mleko"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/Stas_F

Za muškarce uglavnom kažu da, da se oni pitaju, seks bi mogli da imaju svaki dan.

Naravno da to nije uvek pravilo, ali, brojna istraživanja jesu dokazala da češći odnosi, pogotovo ako postoje emocije, mogu uticati na stabilnost veze.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ipak, nije nam baš uvek do toga. Pogotovo kada smo izloženi svakodnevnom stresu i obavezama. Stručnjaci kažu da postoje “cake” kojima ćete obezbediti više “akcije” u krevetu, i daleko više uživati u seksu sa partnerkom.

Jer, naposletku, neke stvari zaista više zavise od muškarca.

Foto: Freepik/standret

Ponedeljak – protiv stresa

Početak nedelje je svakako stresan. Obaveze, posao, jurcanje na sve strane. Zato je dobro da uveče, pred završetak dana, izmasirate partnerku, ljubite je po vratu i uopšteno, činite sve da je opustite. Kada se prepoustite poljupcima i milovanjima, akcija može da počne.

Utorak – pre večere

Naravno da žena ne treba da bude sluškinja. Ali kuhinja je sjajno mesto da pokažete strast. Uostalom, sve one scene iz filmova su dušu dale da eksperimentišete.

Priljubite je uz sto, poljubite i prepustite se čarima.

Momak i devojka se ljube, Foto/Unsplash/We-Vibe WOW Tech

Sreda – vreme za film

Sredina nedelje je sjajan trenutak da se opustite, gledate film zajedno i naravno, pred sam kraj, počnete sa lakim petingom. Iz petinga ćete lako otići u seks, ali sreda je dan za vođenje ljubavi i udovoljavanje emocijama.

Četvrtak – jutarnji seks

Nekako se čini da ovaj dan najteže pada svima, pa i parovima. Još jedan dan do vikenda, već smo umorni od svega. Zato je dan najbolje početi akcijom izjutra, dok još lenjo ležite u krevetu. Prepustite se strasti, a onda pravac tuš.

Ljubavni par u krevetu, Foto:Freepik/teksomolika

Petak – brzo i strastveno

Ponekad se čini da je put do spavaće sobe i kreveta predugačak. Počnite sa poljupcima i dodirima odmah po ulasku u stan, i nemojte se truditi da stignete do nekog idealnog mesta za seks. Seks na tepihu predsoblja je sasvim u redu. Pokažite da ne možete da izdržite čak ni nekoliko metara hoda i da je želite na licu mesta.

Vikend

Subota je dan za aktivnosti, sport, šetnju, a idealno je da svoju partnerku povučete sa sobom u tuš kabinu. Malo sapunice, malo maženja pod tušem, pa gde ćete bolje?

Nedelja je dan kada nekad treba zaista biti lenj i provesti je u krevetu. Provedite nedelju u pidžami, mazite se i ljubite, isprobavajte poze i opustite se.

Naravno, najbitnije je da i vaša partnerka želi isto što i vi. Nije uvek moguće imati seks svaki dan, ali nekad se jače polovine moraju malo potruditi da budu nagrađeni.



Izvor: Objektiv.rs, Menshealth.uk

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar