SEKSI HOROSKOP

Sa kim želite da završite u krevetu? BIK je majstor predigre, JARACU ćete biti rob, sa ŠKORPIJOM goreti

Devica ljubavne fantazije osmisli i razradi do najsitnijih detalja

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/press ? and ⭐

Svaki znak zodijaka ima specifične super – moći u spavaćoj sobi. Tako Škorpije prati glas odličnih ljubavnih partnera. A s obzirom da je Sunce ušlo u znak Škorpije, one su preuzele glavnu ulogu zodijaka sve do 22. novembra. Kada je Sunce u Škorpiji tu je uvek naglašena reč o seksu, jer su pripadnici ovog znaka apsolutni šampioni strasti, ali i ostali znaci imaju svoje male tajne zavođenja.

Ukoliko želite da završite u krevetu nekog od pripadnika zodijaka, pročitajte šta možete da očekujete od svakog od njih:

OVAN

Ovan ima specifičnu osobinu Marsa – veoma je preduzimljiv, brz i osvaja bez pripreme. Uvek ide direktno na cilj. Zato ulazi u ljubavnu igru munjevito, preuzimajući inicijativu. Njihova ljubavna moć je da osvaja bez pripreme i naglo. Dok se osvestite vi ste već u strasnom zagrljaju Ovna.

BIK

Nikada brzo, uvek polako planski i natenane. Kod Bikova magična moć seksa je u dugoj obećavajućoj predigri. Iako su to visinske pripreme sa do detalja razrađenim planom, oni umeju da prirede ono što su kroz predigru obećali. Njih ništa ne sme da iznenadi, vole da idu na sigurno. Drže se svog plana zavođenja i skoro nikada ne mogu da pogreše. Najveći zavodnici zodijaka svoju ljubavnu žrtvu suptilno i taktično dovode do spavaće sobe. Svileni veš i posteljina sa upaljenim svećama doprinose dodirima koji vas dovode do taktilnih osećanja.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

BLIZANCI

Ovo su zavodnici koji prvo osvoje vaš mozak. Naprave vam mentalnu sliku svega što bi vam radili u glavi. Tada ste “pečeni”. Ovde je uvek u pitanju brzina, jer dok se okrenete oni su već otišli. Zato je u ljubavnoj moći i igri samo jedna strana zadovoljna, a to obično bude Blizanac. Priprema ljubavnog terena je ipak u jakoj mentalnoj seksualnoj gimnastici koja je njihova dobitna kombinacija.

RAK

Soba jednog Raka je ušuškana, topla, sa obaveznom muzikom. Bez muzike nećete osvojiti ni jednog pripadnika ovog znaka. Ako želite avanturu za jednu noć, nikako se ne upuštajte u ljubavnu aferu sa Rakom. To je samo zbog toga što kod Raka i jedna jedina noć može da bude ozbiljna ljubavna veza. Magična ljubavna moć kod Raka upravo je atmosfera kojom vas okružuje.

LAV

Ako želite da budete zvezda morate probati jednog Lava. Nikakve kamere ni svetske dvorane slavnih ne mogu da opišu osećaj nakon noći provedene sa Lavom ili Lavicom. Vi ste centar sveta i glavna zvezda galaksije univerzuma i niko vam to nikada ne može izbrisati iz sećanja.

DEVICA

Ovo je najbolja glumica zodijaka. Svetica spolja a iznutra prava ljubavnica. Ljubavne fantazije koje su razrađene do detalja. Magična moć u ljubavi kod Devica je do detalja isplaniran ljubavni čin.

VAGA

Sa znakom Vage u kojoj vlada Venera seks je umetnost a predigra je najlepši omaž ljubavnoj igri u nagoveštaju. Uvek kada je Venera vladar znaka radi se o umetnosti zavođenja. Ovo su najbolje konkubine i kurtizane sveta. Zato sa Vagom ljubav nije obična igra. Već umetnost zavođenja koja je izbalansirana baš po vašem ukusu.

ŠKORPIJA

Jedino što je izvesno u krevetu Škorpije jeste da možete doživeti bar tri male smrti i isto toliko vaskrsenja. Nije ovo površna igra, već duboka jaka i neobično predana iskonska ljubav. Preduslov snage seksa kod Škorpije je jaka doza tajnosti. Što veća tajna i greh to veće zadovoljstvo.

STRELAC

Iskonski divlji seks Kentaura je ono što možete doživeti sa Strelcem. Putovanje do visina zadovoljstva vodi kroz divlje i neartikulisane strasti. Nemojte biti zaprepašćeni ako vas u ljubavnom gnezdu čekaju još neke osobe. Ovde je seks avantura, putovanje i eksperiment.

JARAC

Kod Jarca ne možete biti ništa drugo nego rob ljubavi. Budite njegov ljubavni podređeni rob i imaćete pravo zadovoljstvo kada je ovaj znak u pitanju. Nije čudno ako budete imali kostime u spavaćoj sobi koji upotpunjuju likove u ljubavnoj igri.

VODOLIJA

Ako ste umorni i želite bar malo sna u toku noći nikako nemojte ulaziti kod Vodolije u spavaću sobu. Vodolije vole sve da probaju ali ne danima i natenane. Kod njih se sve događa za jednu noć i zato nema spavanja. Morate biti pravi bog seksa ako želite da zadovoljite potrebe jedne Vodolije. I kada mislite da ste sve već probali i da možete malo da odmorite kapke, Vodolija nastavlja sa ljubavnim igrama. Budite odmorni i naspavani kada se nađete u krevetu Vodolije. Njihova magična moć leži u promeni inteziteta u ljubavnoj igri.

RIBE

Duboko senzitivne Ribe nisu nimalo podređene jednoj osobi. Iako se mogu žrtvovati za ljubav, ne znaju tačno šta žele i zato su za bigamiju i to često upražnjavaju. U stanju su da vole više osoba istovremeno na isti način. Zato da biste uživali u krevetu sa Ribom potrebno je da imate sve vrste afrodizijaka koje vam mogu pomoći u nezaboravnim noćima.

Piše astrolog Vesna Trajković

Preuzimanje teksta ili delova teksta zabranjeno bez navođenja linka portala Objektiv.rs



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar