OPREZ!

Mars je do 13. novembra retrogradan! Evo šta to znači za sve znake zodijaka (DETALJAN HOROSKOP)

Retrogradni Mars u Ovnu uticaće na sve, a posebno na Ovnove, Škorpije, Jarčeve i Vage u znaku i podznaku

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/Colin Behrens

Mars je retrogradan u znaku Ovna i donosi mrzovolju, pad energije i reorganizaciju aktivnosti. Najjači uticaj osetiće Ovnovi, Škorpije, Jarčevi i Vage. Ovaj “direktor energije” u zodijaku gasi svoje motore i okreće se u suprotnom pravcu, koristeći energiju poluprazne baterije. Zato neće biti čudno kašnjenje i zaostajanje u poslovima. Čekanje na događaje i ukočenost mnogih planova. Reorganizujte planove i vežbajte strpljenje. Mars u retrogradnom hodu donosi kolebanje u odlukama, čuvajte se padova, povreda ruku i nogu.

Astrolog portala Objektiv.rs naglašava da je u ovom periodu neophodan dodatni, poseban oprez u saobraćaju, a evo detaljne prognoze za sve znake zodijaka za period retro kretanja Marsa kroz Ovna:

 

OVAN

Vaš vladar Mars kreće u retrogradni hod kroz vaše prvo prirodno polje zodijaka. Donosi vam bolje razmevanje impulsa koji vas dugo vremena muče. Ovo kretanje ne mora nužno doneti loše stvari, ali usporavanje u pojedinim odlukama može. Moraćete da razmišljate, a ne da delujete na prvu loptu. Upravo ovo kretanje retrogradnog Marsa tera vas da usporite i da svoje akcije sprovodite planski a ne haotično. Nećete biti tako intezivni jer se u mnogim odlukama možete kolebati, pogotovo kada su u pitanju novi projekti. Dok je Mars u normalnom, direktnom kretanju daje vam istu direktnu, nepokolebljivu, brzu odluku i jaku energiju. Sada neće biti tako, nego suprotno. I možda je ovo samo predah i sugestija zvezda da usporite i ne donosite odluke pre nego što dobro razmislite. Sada možete imati novu perspektivu želja, delovanja i motivacije. Jasnije vidite razlike između onoga što želite da radite i onoga što morate. Preporuka je da ne delujete impulsivno jer vas to neće odvesti do rešenja. Sada je vreme za dobru strategiju, usporavanje i pažljivo napredovanje. Ponovo procenjujete svoje poteze. Iako imate manje entuzijazma, iskoristite ovaj period da ispitate, revidirate i organizujete svoje planove.

BIK

Kod vas kretanje Marsa unazad fokusira pitanje vaše vere u sebe i svoje instikte. Stalno proveravate odluke iz prošlih vremena. Zato glava može da vam bude u prošlosti pa da beskrajno lutate hodnicima koje ste davno napustili. Nemojte biti zabrinuti zbog prošlosti jer tamo nemate više ništa da popravite ili potražite. Možete se osvrtati unazad i gledati te filmove, ali se nemojte zadržavati. Retrogradni Mars može vam doneti zabludu u rešavanju problema, pa budite što jasniji prema sebi i prema drugima. Takođe možete imati odlaganje velikih ključnih odluka koje su vezane za blisku budućnost. Retrogradni Mars koji se kreće znakom Ovna i vašim prirodnim dvanaestim poljem daje vam uvid koliko vam mentalno zdravlje utiče na svakodnevni život.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

BLIZANCI

Kod vas su veoma mogući izazovni periodi kada su u pitanju grupne aktivnosti, prijateljstva, poslovnih prihoda jer u tim oblastima možete imati zastoj i nerazumevanje. Možete imati nejasnu sliku oko dugoročnih planova i ciljeva što će vam podizati tenziju i napetost. Lako vam se mogu pojaviti nevolje iz prošlosti koje ste već iskusili. Retrogradni Mars tera vas da se preusmerite i promenite do sada ucrtane planove. Na poslovnom polju donosite odluke u smirenom stanju, a ne kada ste pod uticajem adrenalina. Izbegavajte česte izlive besa.

RAK

Retrogradni Mars utiče na vašu karijeru, ambiciju i pre svega na poslovna pitanja koja treba da revidirate. Ovo je period u kome možete usporiti i posustati kada su novi projekti u pitanju, dok sa starim poslovima možete više uraditi i to tako što ih lakše možete reorganizovati i prepraviti. Štedite energiju i ne gurajte probleme pod tepih samo zato jer im je potrebno duže vreme da se reše. Svakako je ovo period u kome možete osetiti pad motivacije, ambicije i želje za napretkom. Retrogradni Mars želi da vam ukaže na bolje mogućnosti organizovanja vremena.

LAV

Mars u svom retrogradnom kretanju kod vas utiče na cikluse perspektive pogleda na život, ličnu filozofiju obrazovanje i putovanje. Ovaj period možete iskoristiti na oprezniji i ne tako ležeran pogled prema životu. Manje reskirajte a više budite praktični. U ovom periodu imate priliku da stvari preradite, popravite pa i promenite. Menjate i svoja uverenja i teško se prilagođavate novom načinu života. Imaćete jaku želju da neke okolnosti dovedete u prethodno stanje, što nije moguće. Imate mogućnost da svom celokupnom životu pristupite na nov način, jer stari više ne pije vodu na istom izvoru.

DEVICA

Vaše prirodno osmo polje je probuđeno retrogradnim Marsom iz znaka Ovna pa se pitanja novca, nasledstva i intimnosti sama nameštaju na prvo mesto. Možete imati strahove, fobije i povećanje brige oko finasija. Tako da neki finasijski planovi mogu zastati. Nejasnoće, kašnjenje, dugovi i sve što je povezano sa novcem može kod vas izazivati veliku tenziju. Vodite računa o svemu što potpisujete, da ne bi radili dva puta istu stvar. Stara veza koja se završila može vam napraviti pakao od života. Ne ulazite ni u kakve rasprave i objašnjenja.

SEPTEMBAR počinje napeto: Ovo je mesec iznenađenja, drame, ali i rešenja i zaljubljivanja

VAGA

Vaše polje partnerstva je sada u fokusu retrogradnog Marsa. Partnerski ciljevi ili poslovni projekti mogu da se ukoče i zastanu. Nemojte biti besni na sebe i svoje propuste. Pokušajte da stvari polako dovedete u normalu. Svaka silovita namera može se loše završiti, zato radite polako u dogovorima i pregovorima bilo da su poslovnog ili partnerskog karaktera. Razmotrite svoju ulogu u interakciji i nađite dozu ravnoteže. Napravite balans u odnosima, ma koliko god bili besni na trenutnu situaciju ili na partnera.

ŠKORPIJA

Kod vas je drage Škorpije, intezivna energija upućena na svakodnevne aktivnosti. Te aktivnosti su spore, ukočene i na čekanju. Vežbajte strpljenje dok je retrogradni Mars u vašem prirodnom šestom polju. Bavite se pitanjima sopstvenog imidža i lične prezentacije. Svakodnevna rutina je na testu i to je ono gde pokazujete svoje trenutne slabosti. Ovo je period kada treba da preispitate svoje želje i promenite način dostizanja ciljeva. Razmislite šta želite od svog posla. Napravite neku vrstu prilagođavanja režimu rada i režimu sopstvenog zdravlja. To su veoma praktična pitanja vašeg delovanja. Radite u svoju korist poboljšanja rada i zdravlja. Brinite o sebi.

STRELAC

Retrogradni Mars utiče na vašu kreativnost, polje dece, hobi i ljubav koju delite sa drugima. Ovo je period u kome su naglašena pitanja ljubavnih veza bilo da tek započinjete novu ili se vraćate u staru. Osetićete se manje motivisano i kreativno, potpuno se možete posvetiti ljubavi. Partnerske veze, bez obzira kog su statusa, mogu biti veoma iscrpljujuće. Tokom ovog retrogradnog kretanja Marsa možete biti nezainteresovani za nove projekte i veoma disfunkcionalni. Sve snage preispitivanja bacate na ljubav i pravite novi pristup u zajedničkim odnosima.

Pazite sa kim raskidate: 4 najgora horoskopska znaka za ostavljanje

JARAC

Ovo kretanje Marsa u Ovnu utiče na događaje i vašem domu. Bićete defanzivni i nemotivisani da se pokrenete u porodičnim projektima. Svakako možete osetiti smanjeni entuzijazam kada je porodica u pitanju. Odnosi su narušeni i vi se ne snalazite najbolje. Potrebno je da napravite neophodne izmene u vašem porodičnom životu. Neće ići brzo, ali sporiji tempo može dati bar neke rezultate. Popravite odnose sa roditeljima koliko je moguće.

VODOLIJA

Vaši lični interesi su u stanju promene. Zato se možete upuštati u rasprave oko ideja i mišljenja. Jednostavno, želite da pokažete svoj stav. Društvene i socijalne interakcije mogu biti napete jer će vam nedostajati takta. Partnerski odnosi su u stanju preispitivanja. Takođe, možete osetiti čestu dnevnu napetost i neraspoloženje. Ovaj ciklus retrogradnog Marsa utiče na promene u poslu koji je već u toku. Ovde je fokus i vraćanje na lična interesovanja. Reorganizujte energiju i ponovo procenite svoje lične ciljeve. Vodite računa kako komunicirate tokom ovog perioda.

RIBE

Finasije, prihodi, zarada i vrednosti su fokus ovog perioda dok Mars ide unazad kroz vaše prirodno drugo polje. Ponovna procena svih ovih stvari je neophodna. Ovo je retrospektiva vaših finasijskih mogućnosti. Dobro analizirajte svoj kućni budžet i budite realni u ulaganjima i trošenju. Neki poslovi koji su vam donosili prihod, mogu prestati pa ćete tražiti nove izvore zarade. Do novembra možete imati novčanu krizu, racionalno trošite kako bi ovaj period prebrodili što lakše.

Piše astrolog Vesna Trajković

Svađa sa Ovnom je prava bura, Škorpiju nikad ne smete da lažete, a Vage su “mirovne snage” zodijaka



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar