TEŽAK PERIOD

Pevač na RUBU EGZISTENCIJE, moli za pomoć: Ako nekome treba kopač krompira ili konobar, neka mi se javi..

Nema od čega da živi, nudi se za razne poslove

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Goran Bare, Foto: Printscreen/Youtube

Goran Bare, pevač i osnivač muzičkog sastava “Majke”, nalazi se na rubu egzistecije zbog nemogućnosti da održava koncerte. Kako navode hrvatski mediji, on je period karantina iskoristio zarad na albumu, ali mu je odlaganje koncerata napravilo veliki problem.

On je javno uputio poziv poslodavcima da ga zaposle na radiju, ali i kao kopača i konobara.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Voleo bih da me neko zaposli, ako je nekom potreban di-džej na radiju ili kopač krompira… Ili prodavac, ja imam položen trgovački ispit, imam i ugostiteljski ispit takođe, tako da mogu da budem i konobar. Ja sam čovek totalno bez primanja, živim na rubu egzistencije. Ako je nekom potreban radnik, neka me nazove”, poručio je Goran u intervjuu za “Exkluziv”.

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

MI TO NAŠTELAMO BEZ PROBLEMA #goranbare #kaoštosmosad #star #svejebezkontrole

Објава коју дели Sve je bez kontrole (@goranbare_fan_page) дана

Goran Bare rođen je 1965. u Vinkovcima, odrastao je u siromašnoj radničkoj porodici. Prve bendove počeo je da osniva već sa 12 godina s prijateljima iz razreda, nastupavši u školi. Goran je 1980. godine sa 15 godina sa prijateljem Marinom Pokrovcem osnovao “Duo debili” i održao prvi veći nastup pred oko 1.000 ljudi u vinkovačkom Domu omladine.

Goga Sekulić zbog korone ne može da živi od pevanja: Pevačica ima NOVI POSAO, evo o čemu je reč

Od 1980. do 1984. godine Bare oblikuje svoj scenski nastup, pevavši sa raznim lokalnim sastavima. Krajem 1984. godine osniva grupu “Majke” i donosi odluku da je muzika njegov životni poziv.

Preminuo bivši član grupe Galija: Njegov odlazak je veliki gubitak…

Grupa “Majke” 1986. godine u zagrebačkom Lapidariju i beogradskoj Akademiji održava prve važnije svirke, gde ih uočava zagrebački nezavisni izdavač Zdenko Franjić. Nudi im saradnju, pa 1987. “Majke” snimaju prvi promo materijal sa 14 pesama nazvan ”Majke zauvijek” za Franjićevu nezavisnu etiketu “Slušaj najglasnije”.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar