OGLASILI SE

Oglasila se Eparhija budimljansko-nikšićka: Vladika Joanikije u samoizolaciji

Tokom današnjeg dana vladika je osjetio malaksalost uz konstatovanu blago povišenu telesnu temperaturu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Printscreen/You Tube/Sputnjik
Eparhija budljimansko-nikšićka objavila je saopštenje o zdravstvenom stanju vladike Joanikija.

– Sa obzirom na medijske napise koji su večeras izazvali veliku zabrinutost vernog naroda, želimo da ovim putem izvestimo javnost o zdravstvenom stanju Njegovog preosveštenstva Episkopa budimljansko-nikšićkog i administratora Mitropolije crnogorsko-primorske Joanikija.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs 

Tokom današnjeg dana vladika je osjetio malaksalost uz konstatovanu blago povišenu tjelesnu temperaturu. Neposredno zatim vladika se samoizolovao u Đurđevim Stupovima, katedralnom manastiru Eparhije budimljansko-nikšićke.

Vladika Joanikije POZITIVAN na KORONAVIRUS

Nakon opsežnog fizikalnog pregleda i laboratorijskih nalaza, ljekari su konstatovali da je fizikalni nalaz po sistemima uredan i da su faktori zapaljenja u fiziološkim granicama.

Nakon ordinirane simptomatske terapije (ljekovi za obaranje temperature i vitamini) vladika nema povišenu tjelesnu temperaturu i osjeća se dobro. Za sjutra je planirana dalja dijagnostika (skener pluća i virusološko testiranje na novi korona virus – PCR, koja je jedina zvanična dijagnostička metoda na osnovu koje se izdaje nalaz na COVID 19).

Zdravko Krivokapić pozitivan na KORONAVIRUS

Episkop je pod budnim nadzorom ljekara koji će redovno pratiti njegovo zdravstveno stanje.

Pozivamo javnost da se o zdravstvenom stanju Episkopa informiše isključivo preko zvaničnih glasila Eparhije budimljansko-nikšićke i Mitropolije crnogorsko-primorske – zaključuje se u saopštenju Eparhije.



Izvor: Srbijadanas.com

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar