Željko Šašić otvoreno o razvodu i odnosu sa Sonjom: Nisam hteo da mi BRAK bude TAMNICA!

Pevač kaže da za skladan brak nije dovoljna samo ljubav

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Pevač Željko Šašić progovorio je o bivšoj supruzi Sonji Vuksanović, kao i o njihovom odnosu u braku. On je otkrio razloge kraha braka, o čemu do sada nije govorio u javnosti.

On je govorio i o svojevremenoj popularnosti i obožavateljkama koje su mu se intenzivno udvarale.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Tad nije bilo mobilnih telefona i onda kada bi saznale moj broj svašta su pričale i ostavljale kao poruku na sekretarici. Tako mi se dešavalo da dođem kući pustim poruku ono nepoznat ženski glas priča “Baš smo se super proveli sinoć”, a ja niti znam ko je niti mogu u tom trenutku da se opravdam da sam bio na skroz drugom mestu sa poznatim društvom. Tako da mi je smetala ta popularnost i moj posao za brak”, izjavio je Šašić u jednoj emisiji.

Željko je istakao da u braku nije dovoljna samo velika ljubav, koja je kod njih bila prisutna.

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Željko Šašić (@zeljkosasic.official) дана

“Bez obzira što imam razvod iza sebe doživeo sam lepe stvari u tom braku, kao i u vezama, i dalje volim i te osobe i razumem ih gde su one sa mnom imale problem. Bez obzira da l’ su one razumele gde je obrnuto to bilo. Sad smo se dovoljno udaljili da možemo to jasno da vidimo. Nije dovoljno da se ljudi ludo zavole iako je temelj svega ljubav. To nije dovoljni ni kad dobiju decu, već je poenta da se kroz taj brak ostvare onakvi kakavi jesu još od početka. Najteže mi je bilo da dođem kući na vreme, nosio sam sat ali nikad nisam znao koliko ima sati, a sad je obrnuto. Tad sam imao višak energije i možda nisam bio dovoljno prisutan, dosta sam bio van kuće i onda se vraćamo na pitanje da li sam bio spreman za brak uopšte. Ne volim to pitanje kad ćeš da dođeš, nisam voleo tu netoleranciju za moju slobodu.

Foto; E-stock/Č.Vukojičić

Tad jesam bio jako popularan, ali znam da nisam davao povoda za ljubomoru, iako je moj posao bio otežavajuća okolnost. Nisam znao kako da objasnim da nema razloga za tu vrstu bojazni. Nikad nisam ni hteo da mi brak bude tamnica, ali smo bili mladi sa viškom energije i ludim temperamentom i niko nije hteo da spusti loptu. Do pre 7, 8 godina nisam znao šta se nalazi oko moje zgrade, stan mi je služio da samo prespavam, a sad se sve okrenulo. Čovek se kroz vreme menja, postane zreliji i shvati šta hoće, šta neće. Problem je kad svako gura na svoju stranu. Ako me pustiš na miru ja ću ti biti veran ko ker, sa tom slobodom se nikad ne bih kockao, ali ima muškaraca koji bi to iskorišćavali. Sad mi treba sve manje slobode, sad bi me možda isteravala iz kuće, to se sve menja”, ispričao je on, pa je dodao da se dešavalo da spavaju u odvojenim sobama, ali samo kada se vrati umoran sa nastupa:

“Naravno da imam svoju sobu, bilo je i toga da spavamo u odvojenim sobama pogotovo kad dođem umoran sa puta da se odmorim. Ali nisam se ženio da bih spavao odvojeno od supruge, već baš da bismo mogli da budemo bliski i intimni svako veče”, otkrio je Željko.

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar