Bodiroga pustio suzu na sahrani Amfilohija: Bio duhovna gromada, gubitak je NENADOKNADIV!

Nekada jedan od najboljih košarkaša sveta Dejan Bodiroga prisustvovao je sahrani Amfilohija Radovića u Sabornom hramu Hristovog vaskrsenja u Podgorici gde je izjavio da je smrt mitropolita crnogorsko-primorsokg nenadoknadiv gubitak za ceo hrišćanski svet

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/profimedia.rs

“Svi znamo koliko je bio cenjen, ne samo u pravoslavnom, nego u celom hrišćanskom svetu i jedan od najcenjenih naših duhovnika. Zato je gubitak nenadoknadiv”, rekao je Bodiroga.

Mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije Radović preminuo je od posledica koronavirusa u petak u Kliničkom sentru u Podgorici, gde se lečio od 6. oktobra.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Došli smo da se poklonimo velikom duhovniku, duhovnoj gromadi, velikom čoveku, za sve ono što je uradio za Srpsku pravoslavnu crkvu i za srpski narod. Ne samo ovde u Crnoj Gori, za očuvanje srpskog identiteta i srpske crkve, već za sve nas Srbe. Velika ličnost, izuzetan čovek u svakom smislu.”

“Velika mi je čast što sam danas ovde da se poklonimo i ispratimo ga zajedno na večni počinak”, rekao je Dejan Bodiroga prenose Novosti.

Najtužnija Mornarova pobeda: PLAKALI SU, da je život fer, Luka bi ih odveo na pivo…Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar