Mirotićeva DIRLJIVA PORUKA: “Carstvo Hristovo postalo je bogatije za jednog pravednika” (FOTO)

Mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije Radović preminuo je jutros u Kliničkom centru u Podgorici

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: euroleague.net

Vest o smrti mitropolita crnogorsko-primorskog Amfilohija potresla je mnoge sportiste, pa i košarkaša Barselone Nikolu Mirotića.

U izuzetno dirljivoj poruci on je poručio da su se pred Amfilohijem otvorila nebesa. Košarkaš Barselone je poručio i da mitropolita “nisu uspeli da slome”, te da je svojim životom i radom mitropolit zaslužio besmrtnost.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Jutros su se otvorila Nebesa i Carstvo Hristovo postalo bogatije za jednog pravednika. Hrist pred kojim si čitavog zivota klecao, uspravio te je i blago ti se nasmejao.

Mi, tvoji vojnici smo tužni, jer nam je rastanak sa tobom pretežak. Jos odzvanja zvuk tvoga glasa i još se čuju koraci rijeke naroda koja je tobom i na tvoju riječ potekla. Koju si vodio i predvodio nepokolebljivo i hrabro, sa molitvom u srcu.

Nisu uspeli da te slome. Ostao si stena, vladiko nas dragi, čak i kada su sa svih strana hteli da te raskomadaju. Da te unize. Da te ismeju.

 

View this post on Instagram

 

Jutros su se otvorila Nebesa i Carstvo Hristovo postalo bogatije za jednog pravednika. Hrist pred kojim si citavog zivota klecao, uspravio te je i blago ti se nasmijao. Mi, tvoji vojnici smo tuzni, jer nam je rastanak sa tobom pretezak. Jos odzvanja zvuk tvoga glasa i jos se cuju koraci rijeke naroda koja je tobom i na tvoju rijec potekla. Koju si vodio i predvodio nepokolebljivo i hrabro, sa molitvom u srcu. Nisu uspjeli da te slome. Ostao si stijena, vladiko nas dragi, cak i kada su sa svih strana htjeli da te raskomadaju. Da te unize. Da te ismiju. Ostao si svijetao i u mrklom mraku koji su ti pripremili. I iskru zazezenu Hristom, raplamsao si u mnogim srcima. Dovidjenja, dragi vladiko, dovidjenja u Nebeskom Jerusalimu. Bio si smrtan – vise nisi!

A post shared by Nikola Mirotic (@nikolamirotic33) on

Ostao si svetao i u mrklom mraku koji su ti pripremili. I iskru zažeženu Hristom, raplamsao si u mnogim srcima.

Doviđenja, dragi vladiko, doviđenja u Nebeskom Jerusalimu.

Bio si smrtan – više nisi!”, napisao je Nikola Mirotić u oproštajnoj poruci.

Mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije Radović preminuo je jutros u Kliničkom centru u Podgorici gde se od 6. oktobra lečio od koronavirusa.

Najtužnija OBJAVA u poslednje vreme: Novaka POGODILA vest o smrti Amfilohija (FOTO)



Izvor: Objektiv.rs, Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar