Medlin Olbrajt nije rekla da će “Bajden poništiti Trampov dogovor sa Srbima”

Pažljivo pročitajte koju poruku je poslala Olbrajtova

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/ Youtube

Madlen Olbrajt, jedna od glavnih aktera u davanju nezavisnosti Kosovu govorila je, posle dužeg vremena, ponovo o slučaju tzv. Kosova, na onlajn konferenciji čiji moderator je bio još jedan albanski lobista, kongresmen Eliot Engel.

Mediji su preneli, da je Olbrajtova kritikovala administraciju predsednika Donalda Trampa zbog pristupa problemu, te da je rekla da će Bajden poništiti Trampov dogovor sa Srbijom, što je lažna vest.

Okrugli sto za budućnost Kosova je 29. oktobra uživo emitovan na Facebooku i na YouTube-u. Medlin Olbrajt, bivša američka državna sekretarka, bila je jedna od učesnika u diskusiji. Govorila je kratko, tek nešto više od četiri minuta. Za to vreme, Bajdena je spomenula samo jednom i to kad je upotrebila konstrukciju “neuravnotežen pristup Trampove administracije prema Kosovu i Srbiji”.

Ni u jednom momentu nije rekla da će “Bajden poništiti Trampov dogovor sa Srbijom”, ili da će se to desiti već u prvoj sedmici njegovog mandata.

Kosovo i Albanija će biti SRPSKE KOLONIJE! Albanci u panici zbog Mini Šengena: “Srbiji se ostvaruje san”

Nakon upozorenja organizacije Raskrinkavanje.ba da vest koju smo preneli nije tačna, ogradili smo se i napravili izmene u tekstu.

Ovom prilikom izvinjavamo se čitaocima na grešci. Preduzećemo sve mere opreza da se ovakav propust ne ponovi na našem portalu. O greškama koje smo ispravili, a na koje nam je ukazao Raskrinkavanje.ba čitajte KLIKOM OVDE!



Izvor: Tanjug

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar