OBJAVLJENO

Poznato zdravstveno stanje mitropolita Amfilohija: Evo kada će biti isključen sa kiseonika

Svi nalazi su u poboljšanju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Youtube screenshot

Mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije i dalje se nalazi na bolničkom lečenju u Kliničko-bolničkom Centru Crne Gore gde se oporavlja od upale pluća izazvane koronavirusom.

Po rečima lekarskog tima mitropolit Amfilohije se oporavlja planiranom dinamikom. Svi nalazi su u poboljšanju pa je u procesu postepeno smanjivanje nivoa kiseonika, čije se definitivno skidanje očekuje u narednim danima.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Jedno od najčešćih pitanja koje se postavlja nakon saznanja da je mitropolit negativan na koronavirus je kada se očekuje Mitropolitov izlazak iz bolnice.

Lekari ističu da je u ovom momentu to nezahvalno prognozirati i da je za njih mnogo važnije da se trend oporavka nastavi u dobrom pravcu i postepeno kao i do sada. Mitropolit je dobrog opšteg stanja i vidan je svakodnevni napredak i u tom pogledu.

Priroda bolesti i godine pacijenta i dalje su faktori koji nas opominju na oprez i strpljenje, kao i na sagledavanje i praćenje situacije sa pecijentima iz dana u dan. Dosadašnje iskustvo je pokazalo da je uspeh u lečenju veći ukoliko oporavak teče u konstantnom ali blagom i svakodnevnom progresu. Upravo takav je oporavak mitropolita Amfilohija.

Mitropolit je pod stalnim lekarskim nadzorom koji sprovodi kompletan terapijski postupak. Na bolničkom lečenju se nalazi od 6. oktobra.

Nešto manje zaraženih u Francuskoj, ali i dalje ALARMANTNO: Ovo je današnji bilans obolelih i preminulih

U Španiji CRNA STATISTIKA: Broj zaraženih je skoro 1,1 milion, evo koliko je preminulih



Izvor: Novosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar