EMOTIVAC!

Nenad Jezdić pričao o deci i poslu, pa otkrio zbog čega je ZAPLAKAO: Suze PERU obraz!

Rekao je i da li je ostvario sve svoje životne ciljeve

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/Printscreen/ MONDO PORTAL

Glumac Nenad Jezdić glumiće glavnu ulogu u novom domaćem filmu “Vikend sa ćaletom”, a tim povodom je otkrio i neke stvari o sebi.

Goca Lazarević kroz SUZE pričala o teškom životu: Sve je bilo SUROVO, majku nikad više nisam videla…

Naime, za magazin Gloria ispričao je da je zaplakao čitajući scenario za pomenuti film.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Do suza se teško dolazi. Prosto, desi se da zaplačem. Zato smo ljudi, zato smo slovesna bića. Suze peru obraz. One su najemotivniji hemijski sadržaj koji postoji. U filmu igram Kašiku, kriminalca koji otkriva da je bolestan, pa se tokom 72 sata provedena sa sinom otvara, i epilog tog vremena čini da kao nikada dotad primi ljubav. Film je iskonska priča o vezi oca i sina, o tome kolika je snaga ljubavi i kako treba da dozvolimo sebi da nas ona menja i čini pristupačnijima okruženju”, rekao je Jezdić za pomenuti magazin.

Poslednji Borin intervju tera suze na oči: Spomenik sam spremio, ali samo da poživim još koju godinu

Glumac ima četvoro dece, a kako je objasnio, uči ih tome da se napornim radom i trudom može ostvariti sve, što je i on naučio od svog oca.

“Deci jedino pomažemo ukoliko im damo pravi primer. Jedna mudrost kaže: ‘Ako hoćeš da menjaš svet, prvo počni od sebe’. Čini mi se da što se više opiremo našim lošim principima, to smo sadržajniji i uspešniji kao ljudi, kao ličnosti.”, izjavio je on za Gloriju.

Milica Todorović se RASPLAKALA u emisiji: Kad je čula reči ove pesme, nije mogla da sakrije bol! (VIDEO)

Jezdić je na kraju rekao i to da li se on u potpunosti ostvario na svim poljima.

“Na putu sam ispunjenja svojih poslovnih ciljeva. Imam princip da radim onako kako umem. Moja destilerija je nastala još pre 20 godina, sa prvim zasadima voća. A to voće je posledica želje za proizvodnjom rakije. To nije nešto čemu sam se posvetio juče, to nastaje i nastavlja da se razvija. Sada mogu da proizvedem i dve stotine litara rakije, pod uslovom da tržište ima tu potrebu, ali ono to nema. Zato ne želim sebi da stvaram veće troškove i izdatke nego što mogu da podnesem”, zaključio je Jezdić za pomenuti medij.

B.K.



Izvor: Objektiv.rs, Gloria

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar