“Svima nam je na početku puta darovan KRAJ!” Jelena Đoković se dirljivim rečima oprostila od dede! (FOTO)

Reči koje su dirnule sve

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/YouTube

Supruga najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića, Jelena, dirljivim rečima se oprostila od dede Milosava Radisavljevića Lose, koji je sahranjen u petak, a preminuo je u 82. godini.

“Staza mog detinjstva, mojih šetnji, slatkih sanjarenja i iluzija. Priroda iz snova. Moj Ljig. I još jedno do kraja ispisano poglavlje ovog predivnog života – uloga unuke. I ta uloga, toliko značajna i posebna, ako je po redosledu stvari, nas pripremi i na ono što nam je svima na početku puta darovano – kraj. Pa tako sam ispratila još jednu divnu dušu put večnosti… put novog početka. Zahvalna beskrajno”, napisala je Jelena na Instagramu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Milosavljevo ime je dospelo u javnost kada je 2018. godine bio otet, kada su mu razbojnici upali u kuću i iz novčanika uzeli 26.000 dinara, a zatim ga izveli napolje i vezali za strujni dalekovod u kukuruzištu kod sela Ćućin.

 

View this post on Instagram

 

Staza mog detinjstva, mojih šetnji, slatkih sanjarenja i iluzija. Priroda iz snova. Moj Ljig. I još jedno do kraja ispisano poglavlje ovog predivnog života – uloga unuke.I ta uloga, toliko značajna i posebna, ako je po redosledu stvari, nas pripremi i na ono što nam je svima na početku puta darovano – kraj. Pa tako sam ispratila još jednu divnu dušu put večnosti… put novog početka. Zahvalna beskrajno ?❤️ This is the path of my childhood. Here I used to dream, imagine and create my ideas about life, love and future. This is where I’ve spent my summer and winter breaks. At my grandparents, in Ljig. Now, another chapter of my life started, I am no more grandkid. Or I am finally a GRAND kid. Loving the symbolic, loving the privilege of being a grandkid for such a long time, and grateful that I get to see beauty of life both with its beginnings and endings. ?❤️

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on

Tada se spekulisalo da su otmičari tražili od porodice za otkup dva miliona evra.

Kad je Milosav pronađen nije imao vidljive povrede, ali je kako je tada rekao pretrpeo veliki strah.

Nakon otmice se preselio u Beograd kod sina, a zatim u Dom za stare, gde je boravio do smrti.

Pre godinu dana Apelacioni sud u Beogradu je za njegovu otmicu na deset godina zatvora osudio muškarca B.M.

Ceo svoj životni i radni vek Milosav je proveo u Ljigu, i prema rečima meštana voleo je svoje selo gde je održavao imanje i gajio životinje. Bio je zaposlen u opštini Ljig i Livnici.

Košarkaša je mudro držala na TANKOM LEDU: Ko je prelepa Natalija koju je danas oženio Nikola Jokić (FOTO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar