OPASAN PAS

Krvavi pas na uslovnoj SMRTNOJ kazni: Pitbul IZUJEDAO ljude i svoju vlasnicu, naneo ozbiljne povrede

Vlasnica je tvrdila kako nije bila zabrinuta za bezbednost dece kada je pitbul bio u blizini

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Ilustracija, Foto:Pixabay/dageldog

Pitbul koji je naučio da otvori zadnja vrata pomoću kvake napao je četiri osobe samo nekoliko nedelja nakon što je policija u Velikoj Britaniji rekla da ne predstavlja opasnost po nečiji život

Američkog pitbula Huga policija je zaplenila i pregledala, ali ga je vratila Rebeki Porteus (22), koja ima trogodišnje dete, nakon što je zaključila da je dobroćudan, prenosi Metro.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Životinja je bila na uslovnoj smrtnoj kazni i trebalo je da nosi brnjicu kada je u javnosti, rečeno je na sudu.

Strava na ulici: Pitbul ščepao devojčicu za nogu – PETORO ljudi ga tuklo, NIJE hteo da je pusti! (VIDEO) 

Međutim, pas je naučio da otvara zadnja vrata i izašao je napolje, dok je mladić šetao malog psa pored njihove kuće u oktobru prošle godine. Hugo je tada napao drugog psa, kojeg je pokušao da spasi vlasnik, koji je tom prilikom zadobio povrede.

Pitbul je nakon toga nastavio da napada drugog psa, a hrabra prolaznica Mišel Grin pokušala je da pomogne tako što je udarila Huga. On je zatim napao nju i ostavio je sa ozbiljnim povredama, mentalnim i fizičkim ožiljcima.

Kada je vlasnica psa Porteus pokušala da interveniše, Hugo ju je ugrizao za ruku, a kada je njen tata priskočio u pomoć, pitbul je i njega napao.

Pozvana je policija, a kada je Hugo pokušao da uđe u kuću pritiskom na bravu, u kojoj su bile Porteus i njena ćerka, policajci su ga upucali.

Sada je Porteous – koja je preuzela odgovornost za psa kada je njen partner, koji ga je kupio, umro – osuđena na uslovnu zatvorsku kaznu nakon što je priznala da je vlasnica opasnog psa koji je naneo povredu.

Sudija je rekao da dovodi u pitanje mudrost osobe sa malim detetom koja je dozvolila da ova rasa psa živi sa njima.

Branilac je rekao da je Hugo bio “voljeni porodični pas” i da Porteus nije bila zabrinuta kada je on u blizini njene ćerke i druge dece.



Izvor: Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar