Policija OBAVESTILA tužilaštvo zbog Vazure: Slučaj ko je zvao sudiju na poluvremenu dobija epilog

Policija je obavestila nadležno tužilaštvo o navodima direktora FK Partizan Miloša Vazure nakon završetaka utakmice Partizan - Zvezda da je sudija Novak Simović na poluvremenu meča dobio "poziv koji se ne odbija"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-Stock/Dušan Milenković

Kako je rečeno u MUP-u Srbije, policija je o navodima Miloša Vazure u medijima, nakon završetka fudbalske utakmice Partizan – Crvena zvezda, obavestila nadležno tužilaštvo, saznaje Objektiv.rs.

Vazura je nakon utakmice tvrdio kako je sudija dobio poziv koji se ne odbija na poluvremenu meča i kako je pre jednaesterca dosuđen nepostojeći korner.

Pored toga, zamerio je sudiji kako je prevideo crvene kartone za Sanoga i Kataija.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs 

“Izuzetno sam nezadovoljan zbog načina na koji nam je oteta pobeda nad Crvenom zvezdom. Pre jednaesterca je dosuđen nepostojeći korner, tako je i izmislio situaciju da pokaže na belu tačku. Takođe je do 70. minuta prevideo crvene kartone za Sanoga i Kataija, što je takođe bilo očigledno. Očito je da je sudija Simović odradio svoj deo posla, u poluvremenu je primio poziv koji se ne odbija. Čestitam i njemu i nalogodavcu na obavljenom poslu”, poručio je posle derbija Vazura.

Večiti derbi završen je podelom bodova 1:1, a Zvezda je izjednačila posle penala koji je iznedrio sporni korneri.

Žestoko saopštenje Partizana posle derbija: Otkriven PRAVI RAZLOG zašto je Velja Nevolja bio u Humskoj!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar