Ljupki i pukovniku Simiću istekla zabrana prilaska: Neću ga zvati, ako me bude on zvao JAVIĆU SE!

Progovorila i o mogućem pomirenju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube/Estradniarhiv

Prošlo je tačno mesec dana otkako je pevačica Ljupka Stević, izrevoltirana prevarom, nasrnula na sada već bivšeg partnera, pukovnika Simića i polupala mu dva automobila.

Zabrana prilaska njima je sada istekla, a Ljupka kaže kako se neće javiti bivšem dragom.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Isteklo je mesec dana zabrane prilaska i šta sad? Treba da mu skočim u zagrljaj? Isteklo je, ima tu nekih nedovršenih stvari, neću dugo da čekam kako bih sve to pozavršavala, ali neću ga ja ni zvati, prepustiću drugima da to urade umesto mene. On ako bude pozvao javiću se bez problema”, rekla je Ljupka za Telegraf.

Foto: Youtube/Printscreen/Ami G Show

“Mi i da smo zajedno, da se nije desilo sve ovo, nas bi to čekalo i veovatno bismo do sada već završili to. Nije to ništa strašno, to su neke naše zajedničke stvari”, dodala je pevačica.

Kako mnogi pričaju da su se uprkos zabrani, koja je danas istekla, Ljupka i Dragiša pomirili, ona je prokomentarisala i ove navode.

“Nema priče o pomirenju, niti meni treba bilo kakvo objašnjenje, niti bilo šta. Čovek je tražio oproštaj, nek mu je srećno, sve mu najlepše u životu želim, što dalje od mene i da što pre završimo ove zajedničke stvari što imamo”, zaključila je Ljupka.



Izvor: Objektiv.rs, Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar