ISTIČE JOJ ZABRANA PRILASKA

Mesec dana nakon skandala Ljupka otkriva da li će se VIDETI sa Simićem: On je meni samo PISAO…

Pevačica rekla i kako se oseća, te da li mu je sve oprostila...

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/Printscreen/Grand Magazin Tv Grand

Danas se navršilo mesec dana otkako je pevačica Ljupka Stević uništila dva automobila pukovniku Dragiši Simiću, nakon saznanja da je varao.

Foto: Printscreen Instagram/Ljupka Stević

Ona je sada otvoreno govorila o čitavoj situaciji, kao i o tome da li planira da se vidi sa Simićem.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ljupka ponovo muškarcu UNIŠTILA automobil: Desetoro ljudi je došlo da ga IZBAVI!

“Danas je tačno mesec dana od samog dešavanja, a sutra prestaje zabrana prilaska. Meni je odmah izrečena zabrana od 48 sati, pa se tad čekalo tužilaštvo i onda sam dobila zabranu od mesec dana, koja se sutra završava”,  rekla je Ljupka za portal 24sedam.

“Prošlo me je sve. Potpuno sam mirna. Nemam nameru da mu prilazim, niti da ga zovem, dok ne dođe trenutak da to rešavam, dok mi se ne jave advokati. Tada će ga verovatno kontaktirati advokati, ne moram ja. Sad nemam nikakvu nameru. Nismo se čuli, imala sam potpunu zabranu komunikacije i prilaska, on mi je samo pisao onog jutra kad se sve to desilo da se smirim i tu smo završili komunikaciju. Ostale informacije o njemu znam preko medija, kad se pojavljivao nekoliko puta. Ja sam više verovala njemu nego sebi, volela sam ga više nego oči svoje. On je meni bio centar sveta. To je bila čista, iskrena ljubav i ništa više. Neka Bog sudi, a sa moje strane njemu je sve oprošteno. Ja nijednog trenutka niti ću da pitam, niti da tražim objašnjenje, ništa mene više ne zanima. Neka mu Bog da samo sreće i zdravlja, a meni ništa od njega ne treba. Najgore sam preživela”, dodala je ona za pomenuti medij.

Kivan na nju jer je bila LJUBAVNICA? Dok je pevala na žurci, Janjuš opleo po Ljupki: Švalerko jedna!

“Kažu mi da je meni ovo donelo veću popularnost. Ništa mi nije donelo! Samo mi je odnelo pare iz džepa… Šta mi je donelo? Korona je, ne mogu da radim. Ja sam dala mnogo novca da se sve snimi, a sve to košta. Još smo zatvoreni. Otkazali su mi zakazane svirke, opet nemam posla, a tek što sam objavila pesmu. Ali dobro, biće to sve u redu, treba da prihvatimo stvari onakve kakve jesu”, ispričala je ona dalje za 24sedam.

Kako je nedavno i jednom kolegi slupala auto, Stevićeva se osvrnula i na to.

Šta se dešava u Srbiji? Zašto žene žele da budu Ljupka Stević? Psiholog za Objektiv otkriva PRAVU ISTINU

“Sreća pa se to sve vreme snimalo i sve se vidi. A nisam kriva, ušla sam da se parkiram na to mesto i kad sam ubacila u rikverc, zablokirali su se motori i shvatili smo da je u blokadi ceo auto. Ja jesam oštetila auto, ali ga nisam uništila. A još sam ja tražila od njega da vozim, jer smo u mom kraju i kao poznajem kraj. Gde sam se ja ponudila uopšte, to mi nije jasno?”, zaključila je pevačica za pomenuti portal.

B.K.



Izvor: Objektiv.rs, 24sedam

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar