Snimak pljačke koja je “proslavila” Šarca: Oborio prodavačicu, ali ga je odala JEDNA REČ (VIDEO)

Šarac je u pažnju svetske javnosti dospeo kada je uhapšen u Italiji zbog pljačke jedne luksuzne juvelirnice u Milanu

Foto: Youtube/Printscreen

Aleksandar Šarac (35) član najveće pljačkaške bande “Pink panter” upucan je na parkingu tržnog centra “Ušće” na novom Beogradu.

Snimak sačekuše: Pogledajte kako napadač na Šarca BEŽI sa mesta zločina dok mu ISPADA pištolj (VIDEO)

Šarac je u pažnju svetske javnosti dospeo kada je uhapšen u Italiji zbog pljačke jedne luksuzne juvelirnice u Milanu. On je zajedno sa tada 30-godišnjim Urošem Ivkovićem u septembru 2016. godine ušao u juvelirnicu, gde je tražio od prodavačice damu pokaže dragulje.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs 

Kada je krenula da ih vrati u sef, Šarac ju je sustigao, oborio je i vezao joj ruke, nakon čega mu se priključio Ivković, a po završetku su obojica izašla na prednja vrata.

Oni su uhapšeni nakon što je prodavačica policiji rekla da je, s obzirom na hrvatsko poreklo, razumela reč “Čekaj” na osnovu koje je italijanska policija znatno suzila potragu, pa su početkom 2017. uhapšeni.

Šarca već DVA puta hteli da smaknu: Bio je na meti zloglasnog Čabe Dera, tada je ubijen NJEGOV ZET

Na snimku pljačke jasno se vidi kako je Aleksandar prvo ušao kao kupac u zlataru, bez naznaka da bi moglo da dođe do pljačke. Prodavačica odlazi do prostorije u kojoj je odložen nakit, ali za njom mahnito kreće i Aleksandar, hvata je za vrat i ruši na pod.

Dva metka u potiljak: Novi detalji SAČEKUŠE ispred “Ušća”

Potom joj vezuje usta, a onda ulazi i drugi muškarac koji je čuvao stražu. Stavljaju rukavice i u torbe pakuju ogromne količine nakita. Aleksandar je zajedno sa Urošem Ivkovićem, uhapšen zbog te pljačke, jer su oteli nakit vredan više stotina hiljada evra, pisali su tada italijanski mediji.

Izvor: Pink

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Komentari (1)

Ostavi komentar

Ostavite komentar