POKUŠAJ UBISTVA

Šarca već DVA puta hteli da smaknu: Bio je na meti zloglasnog Čabe Dera, tada je ubijen NJEGOV ZET

Muškarac koji je ranjen danas vatrenim oružjem oko 16 časova ispred parkinga TC “Ušće” na Novom Beogradu je Aleksandar Šarac

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/Printscreen

Aleksandar Šarac (35) koji je ranjen danas vatrenim oružjem oko 16 časova ispred parkinga TC “Ušće” na Novom Beogradu je bio na meti zloglasnog plaćenog ubice Čabe Dera.

Preminuo Aleksandar Šarac: “Pink panter” podlegao povredama posle sačekuše

Naime, početkom januara ove godine na Banovom brdu u Beogradu ubijen je Nebojša Marković. Ali, prema nalazima istrage, prava meta nije bio Marković, već njegov šurak Aleksandar Šarac. Deru je, navodno, obećano 10.000 evra za likvidaciju – 5.000 pre zločina, a ostatak nakon.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs 

Marković je tada izašao iz stana kako bi uzeo kolica za bebu. Veruje se da je hteo sa suprugom, koja je Šarčeva sestra, da izvede dete u šetnju, pa je ona ostala da ga sačeka u stanu. Međutim, kako je izvor iz istrage rekao za Kurir, kad je izvadio kolica i počeo da ih rasklapa, pored njega je prošao beli “fijat punto” sa zatamnjenim staklima i zaustavio se nasred kolovoza. Iz njega je izašao napadač u beloj jakni i s crnom kapom na glavi i iz pištolja s prigušivačem, koji je izvadio iz ranca, otvorio vatru na Nebojšu M. i upucao ga u glavu i grudi.

Na snazi policijska akcija “VIHOR”: Novi Beograd pod BLOKADOM, potraga za napadačem iz “Ušća”

Ovo inače nije jedini prethodni put da se Aleksandar Šarac našao na meti likvidacije. U avgustu 2018. na kuću košarkaša Vukašina Vuleta Avdalovića, koji živi odmah do Šarca, bačena je bomba.
“Avdaloviću je tada u eksploziji oštećen automobil, a ispostavilo se da on nije bio meta napada, već njegov prvi komšija Šarac, koji stanuje u drugom delu kuće. Priča se da je Šarac do sada u nekoliko navrata čudom izbegao smrt kad su pucali na njega”, rekao je prethodno izvor ovog beogradskog lista.

Objektiv saznaje: Kod “Ušća” upucan član “Pink Pantera” Aleksandar Šarac

Aleksandar Šarac uhapšen je u Srbiji 2011, kada je imao 26 godina, kao član bande za koju se sumnjalo da je počinila seriju razbojništava u kojima je plen bio 250.000 evra. Navodno je hapšen i zbog trgovine drogom jer se verovalo da je njom snabdevao druge članove bande koji su narkotike posle preprodavali, dok je u pljačkama bio logistička podrška. Zbog trgovine drogom osuđen je na tri godine zatvora. Na odsluženje kazne u Zabelu upućen je 2014. Pušten je sredinom 2016. godine, nakon što mu je smanjena kazna, i to za sedam meseci. Nakon izlaska iz zatvora otišao je u Italiju, gde je u Milanu opljačkao zlataru. Juvelirnica “Eleuteri” opljačkana je u septembru 2017, a kao razbojnici identifikovani su Šarac i njegov drug Uroš I.

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar