Godinama tražila pravog oca: Konačno ga pronašla, a onda je otkrila ODVRATNU ISTINU o svom detinjstvu

Čim ga je pogledala, znala je da nešto nije u redu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/StockSnap

Ne kaže se uzalud da po prošlosti koje se ne sećate ponekad ne treba kopati.

Kloe Vilkinson (19) iz Engleske imala je poslednjih godina veliku želju da upozna pravog oca. Ona je bila usvojena kada je imala samo tri godine i ničeg se nije sećala iz tog perioda.

Kako sa novim roditeljima nikada nije imala idealan odnos, maštala je tokom puberteta da upozna prave roditelje, naročito oca.

U sebi je nekako krivila majku za sve, iako nije imala dokaze šta se dogodilo. Preko školskog kompjutera Kloe je sa 14 godina uspela da pronađe oca Gerija Mek Manusa. Čak je nabavila i njegov telefon i on je nevoljno pristao da se nađu.

Skandal: Poznati novinar 30 godina zlostavljao DECU dok su spavala! Evo šta im je sve radio

Hranitelji su joj rekli da se ne nalazi s njim, a onda su joj ispričali da ju je pravi otac tukao kad je imala samo dve godine i da ju je umalo ubio dajući joj tablete. Zbog toga je izgubio pravo na Kloe, pošto je njena majka pre toga pobegla od Gerija, pa se on “starao” o detetu.

Geri je bio jedno vreme u zatvoru a sada ima novu porodicu. Našao se sa ćerkom i odmah je rekao Kloe da ne veruje pričama i novinskim napisima, te da je ona sama kad je imala dve godine popila tablete.

Kako je imala žarku želju da upozna oca i ima s njim bilo kakav odnos, poverovala mu je. Ali, dok ga je gledala, imala je osećaj da on dosta toga krije.

Međutim, on i pored kulturnog viđanja sa Kloe nije želeo više da se sretnu. Nju je to povredilo i insistirala je kod novih roditelja da joj ispričaju sve i dajud dokaze ako ih imaju. Oni su je uputili na advokata koji je vodio slučaj kao tužilac.

Otac MONSTRUM iz Bora 4 godine seksualno zlostavljao ćerku! Sve je počelo kada je dete imalo 13 godina

Našla se s njim i dobila je istinu. Otac ju je zaista pretukao i pokušao je da je ubije tabletama te je ona sa dve godine završila u bolnici. Kao dokaz, pokazao joj je njenu sliku u modricama.

To je bilo to. Dobila je šta je htela. Nikad više nije poželela susret ni sa pravim ocem, a ni sa majkom. U međuvremenu se već sa 18 godina udala i sada ima bebu. Sredila je život i zauvek stavila tačku na prošlost i zlostavljanje kojem je očigledno bila i te kako izložena kao beba.

Četiri brata silovala sestru, ona ZATRUDNELA: Dvojica se predala i otkrila BOLESTAN razlog ovog čina



Izvor: Objektiv.rs, mirror.co.uk

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar